20. jun
 
Aktuell for Dragons
Mads Hansen (33) kan bli Dragons-spiller igjen fra sommeren. Brynäs-forwarden er nemlig på husjakt i Hamar for seg og familien.Hamar

Publisert: 11.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Mads Hansen (33) kan bli Dragons-spiller igjen fra sommeren. Brynäs-forwarden er nemlig på husjakt i Hamar for seg og familien.
Hamar
Mads Hansen er inne i sin sjette sesong i den svenske toppklubben Brynäs, og kontrakten hans går ut til sommeren. Han og familien har allerede bestemt at det er i Hamar de skal bo når de skal tilbake til Norge, og det er store sjanser for at det skjer denne sommeren.
Dermed er det trolig opp til Storhamar om de klarer å tilby et bra opplegg for Mads Hansen.
- Jeg har ikke snakket med Storhamar, men jeg ser for meg å spille i klubben igjen, sier han.
Vil satse mot OL
Ambisjonene hans er imidlertid fortsatt store. Også med tanke på landslagsspill. Derfor mener han at en kontrakt som gjør det mulig å satse på hockey på heltid, er avgjørende når han skal velge klubb.
- Jeg er veldig lysten på å spille i OL og da vil jeg spille på heltid, men Storhamar er jo det mest opplagte hvis vi flytter hjem denne sommeren, sier Hansen.
Selv om kontrakten med Brynäs går ut nå, kan det også være aktuelt å fortsette der en sesong til hvis tilbudet om det skulle komme, men siden kona er fra Hamar-området og barna er i skolealder, taler mye for at en Hamar-retur er rett rundt hjørnet.
- Vi har snakket om at vi ønsker at barna skal gå i norsk skole etter hvert. Vi er veldig på kikkeren etter hus, og det er i nærheten av Hamar vi ønsker å bo, sier Hansen.
Spillemessig har Mads Hansen hatt en bra sesong i Brynäs denne sesongen også. Han har spilt 30 kamper og notert seg for fem scoringer og seks assist. Og Brynäs ligger nå på 3. plass i den svenske toppserien.
Skal ta kontakt
Storhamar har ennå ikke snakket med Mads Hansen om neste sesong, men da Michael Smithurst ble informert av HA-sporten i går om situasjonen til Brynäs-spilleren, tente han veldig på tanken om å få den norske landslagsspilleren tilbake til Storhamar.
- Det hadde vært spennende. Her må vi gjøre et framstøt. Jeg skal selv ringe Mads for å høre litt om hans tanker, sier Smithurst.
Spillemessig er ikke Smithurst i tvil om at det vil være en solid forsterkning å få Mads Hansen til Storhamar.
- Jeg ser en del Brynäs-kamper, og han spiller mye i boks-play og mye mot slutten av kampene. Han er en veldig stabil spiller.
- Dessuten er han en ledertype. Det er sånne typer vi trenger i Storhamar, og han har sikkert lært enormt mye i Sverige, sier Michael Smithurst.
Han er en ledertype. Det er sånne
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke