15. des
FORTSETTER?: Luke Moffatt
 
Åpner for retur til Storhamar, men først drar han til Australia
Luke Moffatt åpner for å fortsette i gult og blått, men først skal amerikaneren spille sommerhockey i Australia.

Publisert: 10.mar.2015 08.37
Oppdatert: 11.mar.2015 06.19

Fredag ble det klart at Luke Moffatt reiser til Australia for å spille hockey for Newcastle North Stars når sesongen i Norge er over. Mange undret seg over klubbvalget til spilleren, som så sent som i høst uttalte at han hadde spill i NHL som målsetting.

– Jeg skal bare dra dit på en slags sommerferie. Det blir som om jeg hadde dratt hjem til USA, sier Moffatt, som ikke utelukker å komme tilbake til Storhamar til høsten:

– Vi har ikke snakket sammen om videre spill, men jeg utelukker ikke å fortsette i Storhamar dersom muligheten skulle by seg, sier Storhamars nummer sju.

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er klar for å ta en samtalte med Moffatt når sesongen er over.

– Vi trodde han skulle bli der utover høsten, men når det er snakk om en så kort kontrakt, så må vi sette oss ned med Luke og diskutere neste sesong.

Moffatt sier at han gleder seg til å kjempe om NM-gull før han reiser.

– Jeg tror vi har en veldig god mulighet til å nå langt. Vi har et godt lag som skal jobbe for å få gullhjelmer på hodet, gliser amerikaneren

Moffatt har sammen med svenskene Jacob Berglund og Linus Johansson dannet en giftig andrerekke under Aleksander Smirnovs ledelse, og suksessrekka noterte seg for hele 138 målpoeng i løpet av grunnsesongen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke