12. des
 
Luke Moffatt vil bli i Europa, aktuelt å fortsette i Dragons
Luke Moffatt (22) har planer om å spille i Europa et par år til, og gjør det gjerne i Storhamar.

Publisert: 05.jan.2015 14.21
Oppdatert: 05.jan.2015 14.31

Amerikaneren har glidd fint inn i Storhamar-miljøet.

- Jeg trives veldig bra i klubben og i byen. Jeg har allerede fått mange gode opplevelser. Målet mitt er å utvikle meg videre som hockeyspiller, og spille et par år til i Europa. Det er fullt mulig at jeg gjør det i Storhamar, sier Luke Moffatt, som storkoser seg i rekke med Linus Johansson og Jacob Berglund.

Mot Lørenskog sto rekka bak tre av fire mål i Lørenskog Ishall. Moffatt scoret to, mens Berglund vispet inn en scoring.

Linus Johansson og Jacob Berglund er også høyaktuelle til å fortsette i Dragons. Etter hva vi erfarer vil de signere nye avtaler i løpet av kort tid.

Erik de La Rose har på sin side allerede skrevet ny treårs-avtale med Storhamar.

- Fungerer veldig bra

- Det fungerer veldig bra i rekka vår. I de tre siste kampene har mye fungert. Nå blir det viktig å utvikle spillet ytterligere, og ta med seg den gode følelsen inn i sluttspillet etter hvert.

Moffatt scoret 1-0-målet med et rapt skudd i 1. periode. Pasningen fra Linus Johansson kom gjennom målgården til Lørenskog.

På den andre scoringen rakk amerikaneren akkurat å sette pucken i mål før sluttsignalet gikk for 2. periode.

- Jeg måtte score på den første. Det var jo helt åpent mål. På den andre slo jeg signalet så vidt, og det var moro at den ble godkjent, sier Luke Moffatt.

Nullen for første gang

Trener Aleksander Smirnov var godt fornøyd med Luke Moffatt.

Og resten av den rekka.

- Det var to gode avslutninger fra Luke, og scoringer gir alltid sjøltillit for spillere. Hele den rekka produserte bra, sier Smirnov, som også var veldig godt fornøyd med at keeper Andrew Engelage fikk holde nullen for første gang denne sesongen.

- Vi har vært nære nullen flere ganger denne sesongen. Endelig klarte vi det, og det er alltid moro, sier russeren.

Engelage koste seg etter kampen.- Det er alltid litt spesielt å holde nullen, men jeg har ikke tenkt så mye på det tidligere. I dag spilte vi en stabil kamp defensivt, og da er det lettere for meg aller bakerst også.Storhamar scoret tre mål i midtperioden, og da var det meste gjort.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke