15. des
BAKLENGS: Pål Johnsen, Trevor Koenig og Andreas Paulsen Aas depper. Dragons tapte 6-1 mot MS i går kveld. Nå tas det grep.FOTO: Thomas Kruse
 
Alle krever endringer på Dragons-treningene
Manglerud Star - Storhamar 6-1 Isfiaskoen mot MS kan skyldes altfor dårlig trøkk på treningene. Det mener både trener Peter Johansson og spillerne selv.

Publisert: 04.okt.2010 04.12
Oppdatert: -


OSLO: - Vi er godt lag og vi har gode spillere. Samholdet i laget er godt, og jeg føler at spillerne er gode kamerater. Da må vi tåle å smelle til hverandre på treninger også. Når vi ikke gjør det der, gjør vi ikke det i kamp. Jeg etterlyser mye mer trykk på treningene, sier Peter Johansson til HA-sporten.
- Vi trener mye på spill og slikt på trening. Men vi må kanskje trene enda mer på situasjoner der vi må trykke til litt mer.


Ydmyket av MS


Det er noe Johansson sier etter å ha sett laget sitt bli ydmyket i Manglerudhallen. Før møtet hadde MS kun scoret to mål og sto med null poeng.
6-1 tyder på fullstendig svikt av dragene.
Etter at sluttsignalet var gått, brukte spillerne lang tid i garderoben, før de åpnet opp for pressen.
- Jeg sa ikke så veldig mye. Jeg utfordret spillerne mine til å si hva de mener om dette, forklarer Johansson.


Enige med Peter


Og her er noen av svarene:
- Bedrøvelig prestasjon, rett og slett. Det eneste som hjelper her er å gå i seg sjøl. Alle må se seg sjøl i speilet, og finne ut hva hver og en kan bidra med. Vi må først og fremst brette opp ermene på trening, og slutte å være så snille med hverandre. På trening må vi tåle å kjøre ned en jævel uten at det skal ha noe å si. Når vi ikke tør å gå i nærkamper på trening, overfører vi det i kamp. Det må skje nå, for dette er ikke akseptabelt, sier kaptein Pål Johnsen.
- Vi blir litt for redde mot et lag vi skal slå. Mot topplagene har vi spilt bra, men mot antatt dårligere motstand er vi ikke gode nok. Mye av det kan skyldes at det kanskje er for slapt på trening, Vi må smelle mer på mot hverandre. Om vi ikke tør det, må vi bare begynne å gjøre det, mener Jimmy Andersson.


- Vi kan fortsatt ende høyt


Seks kamper er unnagjort i årets eliteserie. Storhamar Dragons har innledningsvis gjemt seg litt bak at motstanden har vært god, og at poengene vil komme.
Kun Frisk Asker er slått, og tap mot eliteseriedebutant Rosenborg og tabelljumbo MS i går, er fasiten på at spådommene til laget ikke har stemt - foreløpig.
- Nei, det er riktig. Vi er ikke fornøyde. Sånn vi framstår i dag er vi ikke verdt den støtten vi får fra supportere og fra markedet.
- Du sier at spillerne må smelle mer til på trening. Er det noe du kan gjøre annerledes?
- Ja, det er det sikkert. Men det må vi alle gjøre. Alle må ta tak. Og det eneste som gjelder er å jobbe knallhardt. Jeg tror vi fortsatt kan gjøre en veldig god sesong og ende høyt, fortsetter Johansson.


- Vært med på det før


Pål Johnsen roer likevel ned omgivelsene, og lover at det kommer til å snu:
- Jeg har vært med på dette før. Vi har vært inne i dårlige perioder tidligere år også, men da har de kommet midt i sesongen. Når når det skjer på starten av sesongen, blir det ekstra synlig, forteller han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke