23. aug
 
Alle lojale mot laget
Martin Blakseth Huse gleder seg over at Trygve Hillestad og Nathan Martz lykkes som backer på Storhamars ishockeylag.Hamar

Publisert: 15.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Martin Blakseth Huse gleder seg over at Trygve Hillestad og Nathan Martz lykkes som backer på Storhamars ishockeylag.
Hamar
Skadesituasjonen blant backene er ekstrem og Blakseth Huse er full av lovord om hvordan forwardene takler utfordringen på defensiven.
- Det er i grunnen ganske typisk for laget vårt i år. Alle stiller opp for hverandre. Miljøet i A-laget er helt unikt, sier Martin Blakseth Huse som ikke hadde nølt med å spille back, dersom han var blitt spurt.
- Alle setter laget foran alt, og det er samarbeid fra treneren og helt ned på innbytterplass. Michael Smithurst og Jonas Norgren er veldig dedikerte og fine typer. Begge er vettuge fyrer som ikke løper rundt og hyler og skriker, men i stedet skaper en god atmosfære i garderoben. Likevel er det aldri noen tvil om hvem som er sjefene våre. Både Michael og Jonas har en naturlig autoritet, sier Martin Blakseth Huse.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke