17. aug
GIR SEG: Anders Braavold legger opp som hockeyspiller med umiddelbar virkning.
FOTO: ARVE H. BLYSTAD
 
- Jeg er lei hockey, og er ikke motivert til å fortsette
Storhamars unge back, Anders Braavold (20), har gitt beskjed om at han gir seg med hockey - med umiddelbar virkning!

Publisert: 22.okt.2014 11:31
Oppdatert: 22.okt.2014 15:41

Mandag fikk leder i eliteutvalget i Storhamar Dragons, Sjur Rakstad-Larsen, beskjed av Braavold om at han var luta lei hockey. Like etter pakket unggutten sakene sine i Dragons-garderoben.

- Jeg er lei hockey og er ikke motivert til å fortsette, sier Braavold til HA-sporten.

- Dette kom som lyn fra klar himmel for oss, og vi beklager det veldig sterkt. Vi har gitt Anders beskjed om at han er velkommen tilbake om han ombestemmer seg, sier Rakstad-Larsen.

Den unge backen har spilt 60 kamper for A-laget, hvor han har gjort to mål og åtte assist.- Vi fikk beskjed fra Anders mandag om at han var lei av hockey og slet med motivasjonen og at han valgte å legge skøytene på hylla. Vi beklager avgjørelsen sterkt, og har allerede gitt AT beskjed om at døra står åpen hvis han ønsker å komme tilbake. sier leder i klubbens sportslige utvalg Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar.- AT vil helt klart bli savnet i laget. Foruten å være en viktig spiller, var han også en humørspreder i garderoben. Vi håper han vil finne motivasjonen igjen og vil komme tilbake på et senere tidspunkt. Garderobedøra vil alltid stå åpen! forteller team- manager Mathias Saxrud.

LES: HA-leserne ønsker Anders lykke til

Hatt hvileår tidligere

Det er ikke første gangen 20-åringen går lei. Foran 2012/13-sesongen la han opp og var borte et år. Forrige sesong kom han imidlertid tilbake og leverte en veldig sterk sesong for Dragons.

Braavold selv tviler på om han kommer tilbake nok en gang.

- Det er lite som tyder på det. Å spille på U20 er ikke aktuelt for meg akkurat nå. Kanskje kommer jeg tilbake, men da tror jeg det blir som trener i Yngres, sier Anders Braavold.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke