20. aug
IKKE SPARKET: Jimmy Andersson.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Andersson får ikke sparken
Storhamar har sendt ut en pressemelding der de presiserer at det ikke er snakk om noen form for kontraktsbrudd mellom Jimmy Andersson og klubben.

Publisert: 30.okt.2015 16:21
Oppdatert: 30.okt.2015 18:51

Her er pressemeldingen Storhamar sendte ut fredag ettermiddag:

" Storhamar vil presisere at det ikke er snakk om et kontraktsbrudd fra Jimmy Andersson. Storhamar kommer heller ikke til å bryte kontrakten med ham. Saken behandles som en disiplinærsak. Innspill fra Jimmy, de andre spillerne og sportslig ledelse vil være viktig for at vi lander dette på en god måte for både laget og Jimmy. Geir Byberg, styreleder."

Etter det HA-sporten erfarer har det vært kontakt mellom spillergruppen og Jimmy Andersson, men det er fortsatt uvisst hva som kom frem da de møtte hverandre. Storhamar håper å få løst saken onsdag, etter at laget er hjemme fra sin reise til Stavanger og Turku.

Eirik Skadsdammen sa dette om situasjonen under gårsdagens Rinkside-sending:

- Jimmy er en herlig kar, og han er en bra spiller. Vi må gi Jimmy og familien hans den roen de trenger for å løse denne saken, sa Skadsdammen om lagkameraten sin torsdag.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke