21. aug
 
Andersson klar, matches i gang
Jimmy Andersson er tilbake etter sin kneskade mot Lørenskog i kveld. Trener Peter Johansson vil matche ham forsiktig i gang når serien nystarter med fire tøffe kamper.

Publisert: 18.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi får se litt hvordan vi løser backsituasjonen etter de sist treningene, men vi kommer ikke til å begynne med sju backer. Jeg liker ikke å rullere med sju. Jimmy trenger vel litt kamptrening, og kanskje blir det slik at han starter som ekstra back mot Lørenskog, og kommer inn utover i kampen, sier trener Peter Johansson til HA-sporten.
Fire på åtte dager
Han kjørte spillerne hardt i landslagspausa forrige uke, men har tatt det litt roligere denne uka. Fra i dag blir det nemlig knalltøft.
- Det blir fire tøffe kamper på rad med Lørenskog, Stavanger, Sparte og Vålerenga. Bare Sparta-kampen er hjemme, sier Johansson, som også i første runde av serien syntes det var dumt å ha de fire toppkampene på ei uke, mens det ellers ofte er fri på tirsdager eller torsdager.
Johansson er litt usikker etter oppholdet, men håper laget kan holde oppe det spillet som ble vist i oktober, med åtte seirer, en overtidsseier og bare to tap på 11 kamper.
Kjenner litt
Lørenskog har fått ny målvakt i Jordan Parise siden forrige møte, en spiller som Storhamar-treneren faktisk kjenner litt.
- Han kom til Østerrike da jeg var trener der i fjor, og jeg fikk låne en god keeper fra den toppserieklubben han spilte for, så det var bra. Ellers kjenner jeg nok ikke så mange hemmeligheter at jeg kan gi noen detaljerte tips om hvordan vi skal score på ham, men alle keepere har svakheter. Det gjelder å finne dem.
Johansson hadde ingen spillere borte på A-landslaget forrige uke, mens Adrian Saxrud Danielsen og Eirik Børresen var med U20-laget.
- Litt positivt er det å ha nesten hele spillerstallen på trening, men jeg skulle heller gjerne hatt et par spillere på A-laget, som kan ta med seg positive inntrykk derfra med hjem igjen. Jeg håper vi kan få noen som er aktuelle framover.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke