9. des
 
André Lysenstøen kan bli Dragons-keeper
Ruben Smith (22) har lyst på nye utfordringer. Landslagskollega André Lysenstøen (21) har vært på Hamar-besøk, og kan bli erstatteren.

Publisert: 07.apr.2010 04.13
Oppdatert: -
Ruben Smith (22) har lyst på nye utfordringer. Landslagskollega André Lysenstøen (21) har vært på Hamar-besøk, og kan bli erstatteren.
HAMAR: André Lysenstøen var på besøk i Hamar OL-Amfi under sluttspillet.
- Lysenstøen kan være aktuell for neste sesong. Han har sett på forholdene her, og likte det han så. Lysenstøen er opptatt av en totalpakke, og vil som mange andre spille mest mulig. Han vil etablere seg på landslaget, sier Carl Oscar Bøe Andersen, som har hatt samtaler med 21-åringen.
Spilte i Finland
Forrige sesong spilte Lysenstøen i finske HeKi i Metisligaen, som var på nivå to i Finland. Klubben slet i bunnen av tabellen. Lysenstøen hadde trøbbel med et kne en periode, ble operert i slutten av oktober, og måtte stå over en landslagsturnering.
21-åringen gikk på NTG på Lillehammer. Han har også spilt for Stavanger Oilers.
Smith på veg ut
Ruben Smith var på leting etter en ny klubb for ett år siden også. Da fikk han ikke napp, og tok en sesong til for Storhamar Dragons. Nå er han altså på leting igjen.
- Jeg har lyst til å prøve å komme meg ut. Det er et klart mål. Jeg har lyst på nye utfordringer, sier Ruben Smith, som har skaffet seg ny agent.
Daniel Wälitalo hadde ettårskontrakt, og det er usikkert om han får tilbud om en forlengelse.
- Først skal vi erstatte 1. keeperen, så får vi finne en 2. keeper som passer inn, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Smith og Lysenstøen er i Oslo på landslagssamling nå. De skal spille mot Østerrike og Ungarn i Ungarn denne uka.
Øksnes aktuell
Backsiden er også noe Carl Oscar Bøe Andersen & co vil kikke på ganske snart. Mattias Livf og Teddy Midttun gir seg. I tillegg har Lars Løkken Østli fått et tilbud fra den svenske elitserie-klubben Luleå, og mye tyder på at han takker ja til det.
- Hvis Lars forsvinner, blir tre backer borte. Det er naturlig å kikke mer på de backene som var her på prøvespill. Der var det flere spennende typer. Andreas Øksnes i Frisk Asker er også spennende, og en spiller vi vil ta kontakt med. Han er Hamar-gutt, og er ferdig på NTG nå, sier Coba.
Leter etter trener
Bøe Andersen sier dette om neste års stall:
- I utgangspunktet ønsker vi å beholde alle dagens spillere, så får vi ta ting etter hvert. Vi er ikke ferdig med evalueringen av sesongen ennå. Det vi vet er at Teddy Midttun og Mattias Livf blir borte, og sannsynligvis Lars Løkken Østli. I tillegg har Ruben Smith signalisert at han vil prøve noe annet. Så får vi se, sier Carl Oscar Bøe Andersen, som ikke hadde noe nytt angående trenerspørsmålet i går.
Tidligere har han uttalt at de har to-tre trenere på blokka.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke