7. des
Klubbskifte: Svein-Erik Edvartsen er mannen som skal gi Lørenskog et administrativt løft.
 
Ansatt for å rydde opp
I går ble det klart at Svein-Erik Edvartsen blir administrerende direktør i Lørenskog. Nå venter en administrativ ryddejobb for den tidligere Dragons-sjefen.

Publisert: 27.jun.2013 04.12
Oppdatert: -
Hamar
Sportssjef i Lørenskog, Atle Olsen, er overbevist om at Edvartsen er rett mann for klubben.
- Vi har rett og slett ikke råd til å dumme oss ut en gang til. Edvartsen kan alt som er av lover og regler i hockey. Der har ikke vi i Lørenskog vært gode, innrømmer Olsen overfor HA-sporten.

Poengtrekk

For kort tid siden ble Lørenskogs anke avslått av appellutvalget i hockeyforbundet. Det betyr at lager starter kommende sesong med minus 20 poeng, etter å ha levert sin søknad om lisens for sent. I tillegg må klubben betale en bot på 30.000 kroner.
- Med Svein-Erik på plass vil han få som oppgave å styrke vår administrasjon kraftig. Det er jeg sikker på at han vil klare. Edvartsen har en enorm energi som vil være med på å gjøre klubben vår mer profesjonell, mener Olsen.

Stabilt topplag

Lørenskogs sportssjef mener klubben har det meste på plass for å bli et topplag, men at de administrativt ligger et stykke bak de beste.
- Vi har god økonomi og vi har en sterk spillerstall på plass allerede. Med Svein-Erik som sjef håper jeg vi klarer å ta enda et skritt mot å bli et stabilt topplag, sier Atle Olsen som var tidlig ute i media og ønsket seg nettopp Edvartsen som ny administrativ leder.
- Dette har vært en ganske lang prosess, men nå er vi endelig blitt enige om en avtale. Personlig håper jeg det blir et samarbeid som strekker seg over lang tid, sier Olsen som naturlig nok har fått med seg at Edvartsen har hatt tøffe perioder som leder for Storhamar Dragons.

Forventer oppmerksomhet

- Storhamar er en mye større klubb enn Lørenskog og det er helt naturlig at en tydelig leder tråkker noen på tærne. Slik skal det være, mener Olsen som legger til at han forventer at Lørenskogs nye mann vil markere seg raskt.
- Edvartsen tar mye plass, men det ville jo være kjedelig om det blir stille rundt klubben vår, ler Atle Olsen som legger til at Lørenskog også jobbet med andre aktuelle kandidater til jobben.
- Det stemmer, men vi mener det er Svein-Erik som kan fylle denne rollen på den beste måten. Han skal være med å bygge et topplag her i Lørenskog, håper sportssjef Atle Olsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke