6. des
 
Avklaringen lar vente på seg for Storhamar Dragons
Generalsekretæren i Norges Ishockeyforbund gjorde alt han kunne for å avdramatisere dagens møte mellom administrasjonen i ishockeyforbundet, lisensutvalget og Storhamar Dragons.

Publisert: 23.jan.2014 16.02
Oppdatert: -

- Det er et rutinemessig møte som vi alltid har etter at oppgjøret per 31. 12 foreligger, sa generalsekretær Jon Haukeland.
- Alle klubbene blir kalt inn til samtaler på denne tida av året, men dessverre er noen klubber i en litt vanskeligere økonomisk situasjon enn andre ved årsoppgjøret. Fra disse klubbene ønsker vi gjerne noen supplerende opplysninger, sa Haukeland.
Leder av klubblisensnemnda, Tom Kristiansen, var heller ikke av det snakkesalige slaget:

- Jeg sier som Jon Haukeland. Vi er midt inne i en prosess og før den prosessen er ferdig har jeg ingen kommentar til annet enn det har vært et møte her. Vi har heller ingen utøvende makt i forbundet. Vi innstiller bare overfor forbundsstyret.

Storhamar Dragons daglige leder, Erik Kristiansen, var også for en gangs skyld i det lite snakkesalige hjørnet:

- Vi har levert inn årsrapporten og redegjort for den. Nå avventer vi hva som skjer på forbundsstyremøtet mandag, sa han.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke