20. jun
ALLE MULIGHETER: Lillehammer-kaptein Stein Tore Bakken, gleder seg til møtet med Storhamar. Foto: Stian Bakkom
 
Bakken tror på tett og jevnt Mjøsderby
Til tross for to tap og 2-15 i målforskjell, er det et offensivt Lillehammer-lag før sesongens tredje Mjøsderby.

Publisert: 26.nov.2015 10:36
Oppdatert: 26.nov.2015 11:07

Med sesongens to første oppgjør i bakhodet, er det lite som tilsier at Lillehammer skal få med seg noe fra Hamar. Tre poeng på ni bortekamper, er heller ikke mye å skryte av. 

- Forrige kampen (Storhamar vant 5-1) hang vi veldig bra med synes jeg. Resultatet ble styggere enn nødvendig. Disse kampene lever sitt eget liv, og jeg tror det blir en veldig jevn kamp. Vi må passe på at vi ikke gir bort noe gratis som vi har hatt en tendens til å gjøre. Unngår vi de feilene, så er det absolutt muligheter, sier kaptein og derby-veteran, Stein Tore Bakken. 

REISER UTEN FRYKT

Han får støtte av treneren sin. Mikael Kvarnström har hatt en utfordrende uke hvor han har sett laget sitt kaste bort to seire borte mot Sparta (5-7) og Manglerud Star (3-4 ES). 

- Vi er klare for å levere et skikkelig derby ikveld, med alt det innebærer. Vi reiser uten frykt til Hamar. Storhamar var ett av lagene alle snakket om før sesongen sammen med Stavanger. De er nok ikke på det de nivået de ønsker å være, sier Kvarnström. 

Skuffelsen etter tapet mot Manglerud Star har lagt seg i Lillehammerlaget. De har brukt mye tid på å gå igjennom den kampen på video. 

- Spesielt førsteperioden var vi fryktelig dårlige, og den har vi snakket mye om. Men nå har vi lagt det bak oss. Vi har hatt noen veldig gode treninger i etterkant og spillerne har skjønt at den innsatsen de viste der, det får aldri skje igjen, sier Kvarnström. 

Ny spiller på vei

Samtidig som Lillehammer reiser til Hamar for å ta skalpen til Storhamar, jobbes det med å forsterke laget. I hele høst har det pågått en innsamlingsaksjon for å fylle opp den siste plassen på utlendingskvoten. Skadene til Aleksander Nygaard Rindal og Robin Soudsky, har ført til at klubben nå har intensivert jakten på en back. 

På klubbens medlemsmøte i går, kunne leder i sportsutvalget Atle Svendsrud, fortelle at de har kommet langt i prosessen, og at en ny spiller kan være på vei inn dørene i Kristins Hall om kort tid. 

- Vi diskuterte dette tidlig i høst, hva vil vi ha inn. Vi bestemte oss da for å avvente og se hvordan laget så ut når vi nærmet oss jul. Markedet er med  også med på å avgjøre hva vi henter inn, for det er kun en sjanse vi har. Da gjelder det at det er rett spiller, men for meg er det viktigst at det er rett person, sier Kvarnström. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke