25. jun
RIVALOPPGJØR: Storhamar tok imot Lillehammer til match - og vant. På tribunen følte en gruppe LIK-tilhengere seg heller ikke særlig velkomne.
 
Barn i LIK-drakter ble nektet sitteplass i OL-Amfi'n
Vaktene tok risikoen for supporterbråk litt vel på alvor, synes tre Lillehammer-unger, som måtte ta av seg LIK-draktene for ikke å bli henvist til «betongen» i OL-Amfi'n.

Publisert: 05.okt.2013 10:29
Oppdatert: -

De opplevde å bli betraktet som en del av bortelagets supportergjeng, da de gjestet Hamar OL-Amfi for å se favorittlaget Lillehammer mot Storhamar torsdag.

- Direkte utrivelige

Pappa Svein Slåen i Brøttum-familien forteller til avisa GD:

- Vi var fire voksne og sju barn, som hadde kjøpt billetter på A-tribunen. Til vår store forskrekkelse fikk vi ikke lov til å sitte på kjøpte plasser, da tre av barna hadde på seg LIK-draktene sine. Vi ble henvist til «betongen» av noen direkte utrivelige vakter. Resultatet ble at vi måtte ta av barna draktene og vrenge dem, slik at vi kunne sitte slik «vanlige» familiesupportere gjør. Barna fikk ikke ha på seg de vrengte draktene heller, men måtte bruke dem som sitteputer.

Barna reagerte

De tre hockeyinteresserte barna reagerte sterkt. Sverre (5), Eirik (9) og Håkon (11) forsto lite av draktnekten på sittetribunen. De ville jo bare se hockey og støtte laget sitt.

Storhamar vedgår glipp

Storhamar innrømmer overfor samme kilde at det hele var en glipp. Klubben beklager.

- Jeg hadde gitt vaktene beskjed om at familie med barn skulle få sine plasser, uansett om ungene hadde drakt eller ikke. Det er klubbens supportere vi vil ha på «betongen». Jeg skal forfølge dette og håper at de som følte ubehag torsdag kveld, blir tatt bedre imot ved neste besøk. Slikt skal bare ikke skje. Dere skal vite at vi tar dette på alvor, og vi jobber med å bli bedre hver eneste dag, sier administrasjons- og arrangementssekretær Maren Lerfald-Hagen Stensby til GD.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke