20. jun
Patrick Thoresen
 
Betaler venn for selskap
Patrick Thoresen sliter med språktrøbbel i Russland. Nå betaler han kompisen Kim Frydenberg for å holde ham med selskap.

Publisert: 13.okt.2009 09:54
Oppdatert: -
HAMAR: Etter at Patricks svenske lagkamerat Andreas Johansson avsluttet kontraktsforholdet med klubben på grunn av skade, blir det ikke mange dype samtaler for Hamar-gutten i hverdagen i russiske Salavat Yulaev.

- Noen ganger føler man seg litt ensom. Derfor har jeg ringt rundt til kompiser og hørt om noen kan bo hos meg og holde meg litt med selskap, sier 25-åringen til NRK.
Opprinnelig skulle han bo sammen med Johansson, men nå har han altså bodd alene en måned.
Nå har han altså funnet løsningen. Kameraten Kim Frydenberg flys inn til Ufa. Den tidligere Vålerenga-spilleren skal bo hos Patrick en stund.
- Han skal bo her er et par uker og se hvordan det fungerer. Han legger jo livet sitt hjemme i Norge på hvil, så jeg må kompensere for det som går tapt for ham hjemme i Norge, sier Patrick til NRK.
- Det er jo normalt at historier og alt går på russisk. Man er ikke med i snakket så lenge man ikke forstår det som blir sagt, sier Thoresen, som også har problemer med å forstå trener Bykov og taktikken.
Det er heller ikke hver kamp Patrick vet hvem laget hans møter.
- Det er ingen drømmesituasjon. Foran de fleste kampene har jeg ikke peiling på hvem vi skal møte, og jeg kan jo ikke gå bort til treneren og spørre hva han sier hver gang. Da blir han sikkert dritt lei, røper eneste norske hockeyproff i Russlands KHL-liga til VG.
Laget ligger på tredjeplass. Patrick er sjuende beste poengplukker i klubben, med to mål og tre målgivende pasninger.
- Jeg er litt frustrert fordi det ikke har løsnet helt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke