20. jun
GIR SEG: Micky Bjerke har sagt opp i Storhamar Dragons, og går tilbake til Forsvaret.
 
Bjerke slutter i Storhamar
Micky Bjerke har sagt opp sin stilling i Storhamar Dragons. - Han vil bli savnet, sier daglig leder Eskil Ervik.

Publisert: 03.jan.2009 05:19
Oppdatert: -
HAMAR: Bjerke har hatt tittelen sports- og informasjonskonsulent, men det har ikke vært dekkende for den jobben han har gjort. Han har også drevet med web og video.

Blant mye, mye annet.

Tilbake til Forsvaret
Bjerke går tilbake til jobben i Forsvaret, som han har hatt permisjon fra.

- Dette er todelt. Jeg har hatt permisjon i nesten to år, og måtte ta en avgjørelse før årsskiftet. Klubbens totale situasjon er også inne i bildet her. Det går på usikkerhet rundt drift blant annet. For meg er dette drømmejobben, sjøl om jeg også trives veldig bra i Forsvaret. Uansett var det med tungt hjerte jeg sa opp. Jeg blir preget av det som skjer, og når folk utenfor systemet ikke har tillit til det vi driver med, blir det tunge stunder.

- Vil bli savnet
Daglig leder i Storhamar Dragons, Eskil Ervik, kommenterer Bjerkes oppsigelse slik:

- Micky er en kjemperessurs, som vil bli savnet. Han har bidratt for oss 24 timer i døgnet, og det blir en stor utfordring å fylle rommet etter ham, sier Ervik, og fortsetter:
- Vi får se an hvordan vi gjør det framover. Det blir ikke en erstatning i den formen som er i dag. Vi skal se på hva vi får til med de folkene vi har nå.

Svendby inn
En brikke i dette spillet er Odd Christian Svendby, som går inn i halv stilling på økonomi fra 15. januar. Svendby har blant annet jobbet i Gjøvik Hockey. Han er også engasjert i Elite Hockey AS.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke