15. des
SLUTT: Martin Blakseth Huse gir seg som Stavanger-spiller.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
Blakseth Huse vender hjem til Storhamar?
Hamar-gutten valgte i dag å avbryte kontrakten med NM-vinner Stavanger Oilers.

Publisert: 04.mai.2015 14.03
Oppdatert: 05.mai.2015 07.53

I dag ble det offentliggjort at Martin Blakseth Huse gir seg som Stavanger Oilers-spiller etter kun en sesong. Hamar-gutten fikk en blytung start på Oilers-karrièren, men spilte seg betydelig opp utover våren. I finalespillet mot Storhamar var Blakseth Huse en viktig brikke i Petter Thoresens mannskap.

Blakseth Huse forteller at han har slitt med å trives både på og utenfor isen.

- Det er en helhetlig vurdering fra min side. Dette er noe jeg har tenkt på lenge, ikke noe som bare kom over natta. Jeg har ikke trivdes så godt som jeg skulle ønske i Stavanger. Nå skal jeg jobbe i Hamar fremover, så får vi se hva som skjer videre. 

- Er det aktuelt for deg å spille for Storhamar til høsten?

- Jeg har lyst til å fortsette med hockey, men jeg har ikke snakket med Storhamar ennå. Jeg ville heller løse situasjonen min med Stavanger på en god og ordentlig måte. De hadde forståelse for avgjørelsen min, og jeg er glad for at vi fikk løst situasjonen enkelt, sier Martin Blakseth Huse.

Leder for eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen ønsket ikke å kommentere noe rundt en eventuell overgang.

25-åringen fra Hamar hadde ingen stor sesong i Oilers-drakten og endte med bare sju mål på 41 kamper i grunnserien. Han fikk derimot en opptur i sluttspillet som endte med kongepokal.

Ifølge Oilers' sportssjef Pål Higson åpner dette for at spillere som Anders Medhus, Anders Tangen Henriksen og Rudolfs Balcers får en større rolle i Oilers-drakten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke