20. aug
 
Blegeberg synes at Dragons er spennende
Storhamar Dragons er på jakt etter ny hovedtrener. Sportssjefen på Wang Toppidrett, Anders Blegeberg, kan være en kandidat.

Publisert: 29.mai.2008 06:03
Oppdatert: -

HAMAR: Han har spilt i Furuset, og vært barne- og ungdomstrener der. I tillegg har han vært spillerutvikler i Vålerenga.

Han innrømmer at Storhamar Dragons er en spennende klubb.
- Klart det er interessant. Har du ambisjoner om å være trener i Norge, skiller Storhamar seg ut. De har vært et mønsterbruk i mange år, og fått til mye. Det de gjorde forrige sesong, var imponerende. De viste fram en vinnerkultur. Måten de tok Stavanger på i kvartfinalen, var også imponerende, sier Blegeberg, som altså har jobbet mye med spillerutvikling, og forming av gode unggutter.
- Jeg har vært med på å videreutvikle talenter i Vålerenga blant annet. Det er spennende. Det å foredle unggutter, tar tid. Det er en modningsprosess, som også krever at gutta legger ned det som kreves, sier Blegeberg.
Kontrakten hans med Vålerenga gikk ut 1. mai. Det var en deltidsstilling.
Blegeberg har også erfaring som trener.
Carl Oscar Bøe Andersen, som er leder i Dragons sitt sportsutvalg, kommenterer Blegeberg slik:
- Per i dag er han ikke en vi har tenkt på. Jeg kjenner litt for dårlig til bakgrunnen hans, men kanskje er dette et bra tips, sier Bøe Andersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke