15. des
RINKSIDE: Nathan Martz (f.v.), Rune Steen Hansen og Pål Johnsen
 
Bli med inn i Dragons-garderoben i Rinkside

Publisert: 01.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
I dag slippes et nytt Rinkside-magasin på HA-TV. 26 minutter med serielederne blir det inne i dragenes hule - nemlig Storhamar-garderoben.
Det første Rinkside-magasinet, som ble sendt før seriestart, ble sett av 1500 seere. Nå kommer oppfølgeren etter fem serierunder. Og det blir selvsagt mye prat om at Storhamar ligger på tabelltoppen med 15 poeng på de fem første kampene.
Programleder Rune Steen Hansen intervjuer assistenttrener Jonas Norgren om hvordan de fant suksessoppskriften etter at treningskampene ikke hadde vært så oppløftende. I tillegg blir det en hjørneprat med rekkekameratene Nathan Martz og Pål Johnsen. Martz forteller om de små detaljene som Dragons til et bedre lag denne sesongen, mens Pål Johnsen innrømmer at han angret de kvasse uttalelsene mot Lillehammer før sluttspillet for to sesonger siden.
Til slutt dukker Johnsens sønn Martin opp med noen friske uttalelser. Alt dette i Rinkside på h-a.no
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke