25. jun
TILBAKE: Børre Østvang hadde ingen verv i Storhamar sist vinter. Nå skal han prøve å få gamle Storhamar-helter opp til 1. divisjon.
FOTO: Terje Midttun
 
Østvang skal lede comeback-laget
Børre Østvang og flere gamle helter tilbake i Storhamar-manesjen.

Publisert: 30.mai.2016 18:21
Oppdatert: 30.mai.2016 19:06

Eirik Johansen, som er spillende sportssjef, bekrefter at Børre Østvang har sagt ja til å lede det nystartede Storhamar-laget fra høsten.

Les også: Salsten hyller Østvang

Østavang forteller at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Jeg har nesten alltid hatt et lag å trene, men i år hadde jeg fri, og jeg merket at jeg savnet miljøet. Gutta virker veldig interesserte, støtteapparatet er av folk som jeg liker, og nå gleder jeg meg til å trene dem, sier han.

Østvang har stor erfaring med å trene motiverte juniorspillere, men sier at han gleder seg til å trene gamlegutta nå.

- Tidligere har jeg trent sultne og lovende juniorer. Nå må vi prøve å få ut det beste av de spillerne her. Jeg har trent mange av dem før, så det blir gøy å prøve å få til, sier han.

Motivert gjeng

- Børre er en stor ressurs, flink taktisk, og han har historie for å alltid gjøre det bra, sier Johansen, som kan fortelle om et seriøst lag.

- Vi trener tre ganger sammen i uka, og så må spillerne trene styrke for seg selv, sier han og legger til:

- 2. divisjon blir bare bedre og bedre, og vi må være godt forberedt. Det er ikke bare å gli rundt på ei skøyte, sier han.

gamle stjerner

Laget inneholder flere tidligere Storhamar-spillere. Simen Sveen, Trygve Hillestad, Ørjan Mikkelsen og Jon-Hroar Nordstrøm må finne seg i å være lagets største stjerner. 

Les også: Nordstrøm om comebacket

Børre Østvang har vunnet to NM-gull som trener i Storhamar. Sist gang var i 2014.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke