22. aug
FLYTTER: Fredrik Lystad Jacobsen (venstre) og Eirik Børresen går fra Storhamar til Sparta.

FOTO: HENNING RUGSVEEN
 
Børresen og Lystad til Sparta
Eirik Børresen og Fredrik Lystad Jacobsen slår følge med Tommy Johansen og gjør Sparta-spillere av seg.

Publisert: 19.mai.2014 18:42
Oppdatert: 19.mai.2014 20:47

Mandag kom bekreftelsen på at både Eirik Børresen og Fredrik Lystad Jacobsen ikke blir å finne i den gule og blå drakta neste sesong. 

- Vi banka Sparta i kvartfinalen denne sesongen. Neste år blir det revansje. Nå skal vi prøve å sette pucka i Storhamar-målet i stedenfor, sier Fredrik Lystad Jacobsen til Sarpsborg Arbeiderblad

Asker-gutten gikk etter magefølelsen da han til slutt bestemte seg for å gå til Sparta Warriors. 

- Jeg har hørt mye bra om klubben. Folk sier det er moro å være her, det er skikkelige spillere og alt er egentlig positivt. Da følte jeg at det var et riktig valg å ta, sier Lystad Jacobsen, som har hatt tilbud fra flere andre toppklubber i Norge. 

Eirik Børresen er Hamar-gutt, men gleder seg likevel over å ha funnet en ny klubb. 

- Jeg har pratet litt med Magnus Lindahl, som har sagt at det er fint å være her. To år i Sparta tror jeg kan være bra for meg, sier Børresen, som på lengre sikt håper på spill i utlandet. 

Nå skal Lystad Jacobsen, Børresen og Tommy Johansen ha sommertrening sammen i Hamar før de reiser til Sarpsborg og flytter dit i august. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke