15. des
DEBUTMÅL: Svenske Andreas Hjelm - med det hvite smilet - scoret i sin debutkamp. I kveld er det ny treningskamp hjemme mot Sparta.
 
Børresen og Nilsen får sjansen i kveld
To nye unggutter, Eirik Børresen og Daniel Nilsen, får sjansen til å vise seg fram når Storhamar Dragons møter Sparta i en ny treningskamp i Hamar OL-Amfi tirsdag.

Publisert: 26.aug.2008 06.19
Oppdatert: -

HAMAR: Simen Johannesen, Ørjan Mikkelsen og Mikkel Stensrud var med i sesongåpningen mot Mora (3-6). De klarte seg bra og får en ny mulighet i kveld.

Nye sjanser
Og siden Storhamar skal spille fire kamper i løpet av åtte dager, tyder alt på at Torbjørn Orskaug og Alekander Smirnov lar unge folk som aspirerer til en A-stallplass, få nye sjanser mot Lørenskog borte torsdag og Mora IK lørdag.

- Vår nye finne, Antti Hilden, måtte stå over mot Mora og spiller ikke i kveld heller. Men det kan hende at han får sin debut, enten mot Lørenskog eller Mora, sier Torbjørn Orskaug, som også velger å matche Mattias Livf litt forsiktig i starten.
Orskaug synes det er greit med fire kamper på åtte dager:

- Har godt av tøft program
- Ja, det er tett med kamper, men gutta har bare godt av en tøff periode.

Storhamar åpnet med 3-6 hjemme mot Mora fredag. Fortsetter med Sparta hjemme i kveld, Lørenskog borte torsdag og Mora IK i ny match borte lørdag.
Kveldens motstander, Sparta, er litt lenger framme når det gjelder matching, enn Storhamar. De har tapt 1-6 for Växjo, har vunnet 4-2 over Stjernen og 6-1 over Comet.
Jonas Andersen er allerede i scoringsform, scoret to, både mot Comet og Stjernen.
PS: Hockeyinteressen i Sarpsborg er enorm. 2.200 kom for å se den første treningskampen!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke