15. des
STORHAMAR-FAMILIEN: Det var bra stemning blant Storhamar-supporterne utenfor Park Hotel i Praha i går kveld. I midten går Daniel (med cap) og Elisabeth Freitag.ALLE FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Dro på bryllupsreise med Storhamar
Daniel (26) og Elisabeth Freitag (30) la bryllupsreisen til Praha. For å se Storhamar spille CHL-kamp.

Publisert: 28.aug.2015 06.31
Oppdatert: 28.aug.2015 08.48

Det var Daniel som skulle legge planene for bryllupsreisen, og han holdt planene hemmelig lenge. Da turen til Praha ble presentert var det til stor jubel fra kona.

– Jeg ble veldig glad for det. Det er en herlig by og Storhamar er laget, sier Elisabeth Freitag.

Daniel fikk ideen da det ble klart med CHL-spill, og Sparta Praha ble trukket opp fra bollen.

– Jeg var ikke i tvil da Storhamar fikk Sparta Praha i pulja. Det måtte bli bryllupsreise hit. Hun likte det, sier Daniel.

Begge er fra Elverum, men Storhamar er laget i ishockey.

Sønnen på hockeyskole

– Sønnen vår på seks år er med på hockeyskolen, og jeg ser alle hjemmekampene, sier Daniel.

De skal være i Praha til søndag.

Rundt 250 supportere er i Praha for å støtte laget sitt. Storhamar har fått tildelt 210 billetter til to supporterfelt i enorme O2 Arena i kveld. Alle billettene er borte. I tillegg regner supportersjef Stian Bekkelund med at rundt 40 har kjøpt seg billett på vanlig tribuneplass. Interessen rundt Storhamar er større enn noen gang.

– Jeg er imponert over at det er så mange som reiser. Jeg hadde vært fornøyd med 100 supportere på tur. Nå er vi nærmere 250. Det er utrolig moro, sier Stian Bekkelund.

HA-sporten besøkte Park Hotel i Praha i går kveld. Det er der de fleste Storhamar-supporterne bor, og det var herlig stemning. Alle gledet seg til kamp. Det var som å besøke en stor, lykkelig familie med den samme lidenskapelige interessen for ishockey og Storhamar.

– Folk er veldig klare for hockeysesong nå. Det har vært mye tripping og venting. Sjøl har jeg gledet meg til dette siden mai, sier Stian Bekkelund.

Han merker at supporterne er mer stabile nå. De som så noen kamper tidligere, er blitt stamgjester, og det er hele tida tilsig av supportere.

samme målet

– Det viktigste er kvalitet. Det handler om å være gode og mange på tribunen over en hel sesong, ikke bare mot Lillehammer og Vålerenga. Dette er utrolig moro.

Det er ingen tvil om at sportslige resultater betyr mye for interessen, men Bekkelund tror også andre ting spiller inn.

– Nå er det en stabil administrasjon og en stabil økonomi. Vi slipper saker om at yngres og elite krangler. Nå jobber hele klubben mot det samme målet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke