18. aug
larrivée-fan: Ole Eskild Dahlstrøm er glad for at norsk hockey har Christian Larrivée.
 
«Christian Larrivée er en stor hærfører. Han har kanskje vært den viktigste faktoren for Storhamars snuoperasjon»
Ole Eskild Dahlstrøm mener Christian Larrivée ga håp til alle hockeyinteresserte Storhamar-fans da laget slet som verst for noen år tilbake.

Publisert: 10.sep.2015 13:31
Oppdatert: 10.sep.2015 13:36

Christian Larrivée har en enorm stjerne blant Storhamar-fansen. Han er lagets beste offensive spiller, men er også kjent for å jobbe hardt defensivt, sette inn knallharde taklinger og gå foran når laget trenger det.

ga folk troen

Ole Eskild Dahlstrøm har sett mange Storhamar-kamper, og han er ikke i tvil om at Christian Larrivée har vært veldig viktig for hvordan Storhamar har klart å snu skuta.

– Christian Larrivée en stor hærfører. Han har kanskje vært den største faktoren for Storhamars snuoperasjon, sier Dahlstrøm, som mener Larrivée har noe helt spesielt ved seg.

– Det er egentlig helt utrolig at Larrivée fortsatt spiller i denne ligaen, for han er altfor god til å være her, skryter Dahlstrøm.

blant tidenes beste

TV 2s hockeyekspert, Bjørn Erevik, mener Larrivée tilhører den ypperste eliten av spillere som har spilt i den norske serien.

– Det er veldig vanskelig å skulle sette spillere opp mot hverandre. Men Christian Larrivée hører med blant de beste som har spilt her. Han er oppe i toppen sammen med blant andre Aleksander Smirnov, Kyle McDonough

og Scott Hartnell, sier Erevik, som trekker fram arbeidsinnsatsen hans som hans fremste våpen.

– Han legger alltid ned hundre prosent innsats for laget, og det er imponerende å se en så god spiller jobbe så hardt. Ofte er de beste spillerne luksusspillere, men det kan man virkelig ikke si om ham, sier Bjørn Erevik.

går for gull

Hovedpersonen mener selv han må bli norgesmester for å kunne regnes blant de aller største utlendingene.

– Jeg mangler fortsatt å vinne bøtta, og den må jeg vinne for å fortjene å bli nevnt i toppen med de andre. Det hadde vært utrolig stort om vi kunne vinne i år, sier Larrivée, som forteller at han alltid har elsket å spille hard, fysisk hockey.

– Det er deilig å bruke kroppen til å takle. Når jeg spiller dårlig, så bestemmer jeg meg heller for å bidra med å smell på. Det er deilig å se spillere falle på isen, gliser Christian Larrivée, som fredag går løs på sin sjuende eliteseriesesong i Norge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke