7. des
1-0: Christian Larrivée takker Mads Hansen for pasningen til 1.0-scoringen.Foto: Henning Rugsveen
 
Christian Larrivée reddet tre poeng

Publisert: 11.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
Christian Larrivée var i en egen klasse i går, og bokførte to mål og en målgivende pasning.
Kanadieren fikk trøkket inn 1-0 i overtall i 1. perioden. Så banket han inn 3-2-målet etter en herlig pasning av Pål Johnsen.
Larrivée hadde også en målgivende pasning på 2-1-målet til Martin Blakseth Huse.
- Det ble en vanskelig kamp. Vi vet at de er et bunnlag, og alle forventer at vi skal vinne, helst med mange mål. Dette er ikke alltid så lett. Det var ikke noen bra kamp av oss. Det var stille i boksen, og vi manglet det siste. Men det var utrolig viktig at vi klarte å sikre oss tre poeng, sier kanadieren, og fortsetter:
- Nå har vi Rosenborg i den neste kampen, og vi må opp noen hakk. Vi må tilbake til det vi har vist tidligere denne sesongen. Og det tror jeg vi klarer. Dette er en gjeng som jobber sammen nå, sier Storhamars bestemann i går.
Hjemmelaget vant skuddstatistikken 48-18, men var ikke imponerende. Det var dårlig tempo og dårlig rytme. Samtidig ble det en del slurv i egen sone, og Tønsberg-spillerne jobbet og slet gjennom hele kampen.
På stillingen 4-2 tok de ut keeperen og fikk en redusering med ett drøyt minutt igjen å spille.
Men nærmere kom de ikke.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke