20. aug
 
Christian Saxrud til Lillehammer

Publisert: 19.okt.2009 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: Christian Saxrud ble fredag klar for Lillehammer Ishockeyklubb. 27 år gamle Saxrud er storebroren til Simen Saxrud, og var på L.I.K.s ønskeliste i sommer også. Da valgte han å forlenge med Comet, men på grunn av Comets konkurs blir han nå L.I.K.-spiller.

Han har også vært i samtaler med Carl Oscar Bøe Andersen og Storhamar Dragons.
Sportslig leder i L.I.K., Lars-Arve Kronborg, sier til L.I.K.nett at han er meget fornøyd med signeringen av Saxrud og at han ser på 27-åringen som er klar forsterkning.
- Christian kommer til å forsterke oss, det er jeg helt sikker på. I tillegg er han en fin type og vil være en støttespiller for våre unge spillere, sier sportssjefen, som også synes det er artig at gode norske spillere velger L.I.K. foran andre klubber.
- Det er et meget positivt signal for oss at spillere av Christians kaliber velger oss foran andre, sier en fornøyd Kronborg.
Saxrud er for tiden skadet, men ventes å være tilbake på isi løpet av få dager.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke