20. aug
SPENNENDE: Carl Oscar Bøe Andersen ble nummer 66 i VM-runden i skøytecross i München.
 
Cobas store opplevelse
Carl Oscar Bøe Andersen (37) fikk et minne for livet da han deltok i skøytecross i München. Coba var to plasser unna finalen.

Publisert: 19.jan.2010 05:04
Oppdatert: -
HAMAR: - Her-he-he … Jeg lever i hvert fall. Hva skal jeg si … Helt sinnssykt, det er det eneste som dekker denne opplevelsen.

Det sier Carl Oscar Bøe Andersen på spørsmål om hvordan han opplevde å delta i VM-runden i skøytecross i München.

-Litt skummelt
- Det var så ekstremt. Jeg vil ikke si at det var farlig, men litt skummelt. Det gikk mye på frykt, og den som hadde lite av det, gjorde det bra. Det er snakk om å gi full gass, sier Coba til HA-sporten.

- Og der er ikke du ennå?
- Jeg greide ikke å slippe meg løs uten å tenke konsekvenser. I den første bakken var det 68 prosents helling, bakken ble avsluttet med et hopp og det var knudrete og sporete is. Det var snakk om å holde konsentrasjonen i den 386 meter lange løypa der toppfarten var på 55 km/t.

Minne for livet
Sammen med Ole Eskild Dahlstrøm (39) og Finn Christian Jagge (43) reiste Coba til München for å prøve seg i skicross.

Dahlstrøm deltok ikke, men Coba havnet på delt 66. plass og Finken ble nummer 71. De 64 beste gikk til lørdagens finale, som skal ha blitt sett av 48.000 tilskuere i Olympiaparken i München.
- Jeg er veldig glad for at jeg var med, for dette var stort. Det gjorde rett og slett noe med stoltheten min, og det er et minne for livet.
- Prøver du igjen?
- Vi diskuterte muligheten om å reise til Quebec, men konkluderte med at alt annet enn opplevelsen i München vil være en nedtur, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke