buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dårlig inngang til landslagsspill

Publisert: 14.des.2009 05:01
Oppdatert: -
HAMAR: For Ruben Smith og Lars Løkken Østli ble det en skuffende opptreden for Storhamar før de reiser til Frankrike med landslaget torsdag.

- Det var ikke dette jeg håpet på, nei, sier Lars Løkken Østli.
- Jeg gleder meg veldig til landslaget nå, men det er alltid Storhamar som gjelder. Og jeg tenkte ikke noe på Norge underveis i matchen. Akkurat nå er det bare kjedelig å ha tapt, forteller backen.
Ruben Smith reiser med fem baklengs i bagasjen:
- Men jeg tror ikke akkurat det skal ha noe å si. Det er slik det er i hockey. Man får oppturer og nedturer, og det er bare naturlig at det svinger litt, sier han.
- Plager det deg at det ble et tap før du reiser med landslaget?
- Det kan jo hende jeg er ekstra motivert for å vise hva jeg kan, sier Smith, som ikke følte seg spesielt skyldig i tapet:
- Egentlig er det jo litt tilfeldig at vi taper. Mål preger kamper, og hadde vi scoret først, ville det nok sett annerledes ut. Jeg var ikke helt på topp jeg heller, men det er bare slik det er noen ganger, forteller Storhamar-keeperen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat