22. aug
TV-MANN: Storhamars hjelpetrener Ole Eskild Dahlstrøm dukker opp som ishockeyekspert på TV2 sine sendinger denne sesongen.
 
Dahlstrøm blir TV2-ekspert
Storhamars Ole Eskild Dahlstrøm blir en av nøkkelpersonene i TV2s nye hockeysatsing. Han skal bidra både som kommentator og som gjest i HockeyXtra.

Publisert: 02.sep.2009 08:55
Oppdatert: -
HAMAR: TV2 har kjøpt rettighetene til å vise norsk hockey kommende sesong. De skal vise kamper og i tillegg ha et ukentlig magasin hver torsdag, i likhet med konseptet FotballXtra.
Tirsdag og torsdag
Storhamars assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm får en nøkkelrolle i satsingen.

- De mente jeg kunne passe til dette, og jeg syntes det hørtes spennende og interessant ut, sier Dahlstrøm.
Han skal i første rekke være ekspertkommentator på kanalens tirsdagskamper, i tillegg til å være gjest i det nevnte magasinet torsdag kveld.
- Det blir en utfordring i forhold til å være tilstede på alle kampene til Storhamar, men dette er noe Carl Oscar Bøe Andersen, Rune Gulliksen og jeg får snakke om.

- By på oss sjøl
Han tror ikke han vil få noen problemer i forhold til utfordringen med å kommentere nettopp Storhamar sine kamper.

- I en sånn jobb vil jeg forsøke å komme med objektive analyser. Da spiller ikke klubbtilhørighet noen rolle. Jeg vil ikke kunne påvirke kamper den ene eller andre veien likevel, sier Dahlstrøm, som mener den nye satsingen er meget bra for norsk hockey.
- Nå blir det bilder fra alle kamper og hockey på skjermen flere ganger i uka. Dette er bra.
Det samme mener han om at Storhamar skal være med på Golden Goal.
- Det skal være litt morsomt, men gutta skal også prestere når kampen begynner. Vi skal få utbytte av kampen samtidig som vi må by på oss sjøl.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke