17. aug
Forventninger og optimisme: Leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård, den nye treneren, Kevin Knappen, og Dala-kaptein Rune Pettersen, er alle klare til å ta fatt på neste sesong med Brumunddal.Foto: Terje Midttun
 
Dala skal bli best i regionen neste år
Det stilles allerede store forventninger Kevin Knappen (36) som ny Brumunddal-trener i fotball. Brumunddal

Publisert: 03.nov.2014 04:00
Oppdatert: 03.nov.2014 11:32

Lørdag signerte han en toårskontrakt med 2. divisjonsklubben og allerede før avtalen var formelt i orden, talte Knappen varmt om sin nye klubbs potensial og muligheter. Treneren som har vært en fem år lang suksesshistorie i Elverum fotball, kommer til å få mange forventningsfulle og kravstore øyne rettet mot seg når arbeidsdagen starter på Sveum 1. desember.

ennå ikke tapt lokalt

Og han overanstrenger seg ikke med å snakke seg ned, heller:

- Brumunddal er en fin breddeklubb som jeg ser et stort potensial i. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke bli det beste laget i regionen neste år, sa Knappen og øste av begeret med selvtillit: - Jeg har, som trener, ennå ikke tapt for et lag fra Hedmark-/Oppland-regionen, sa han og så utover forsamlingen på klubbhuset i Brumunddal. Underforstått: Han har ingen planer om å begynne å tape nabooppgjør som Brumunddal-trener, heller.

Spent kaptein

Dette var som søt musikk i de frammøttes ører, og Rune Pettersen som i egenskap av årets Brumunddal-kaptein, har vært med å ansettelsesutvalget, avslørte også såpass stor tro på den nye treneren at han på direkten over bordet, med et smil, ble lovet kapteinsbindet av Knappen også neste år.

Pettersen hadde merket seg at Elverum anno 2014 var et vanskelig lag å spille mot og et vanskelig lag å bryte ned. Elverum har framstått godt organisert og tydelige i spillestilen, og har framstått som et speilbilde av den treneren de har hatt, mente han.

- Vi håper vi får det til på samme måte i Brumunddal, sa Pettersen som mener at laget hans kan bedre enn de fikk viste sist sesong.

Bedre utgangspunkt

- Vi må grave litt å få det fram det beste i oss, repliserte Knappen som mente han har et mye bedre utgangspunkt for å lage et ordentlig fotballag nå, enn han hadde da han startet midt i 3. divisjon med Elverum for fem år siden.

- Den gangen startet jeg med et lag bestående av studenter med holdninger og treningsvilje deretter. Nå starter jeg med et fotballag, sa Knappen som gledet seg til å begynne i Brumunddal for å få og gi nye impulser.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke