24. jun
 
De var betydelig bedre
- Lillehammer var betydelig bedre enn oss. Vi ble for lette og var aldri i nærheten av noe som helst i denne kampen.HAMAR:

Publisert: 06.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
- Lillehammer var betydelig bedre enn oss. Vi ble for lette og var aldri i nærheten av noe som helst i denne kampen.
HAMAR:
Storhamar-kaptein Pål Johnsen var nådeløs mot seg selv og sine egne etter kampen mot Lillehammer, men syntes også det var dumt å finne på unnskyldninger.
- Kampen talte for seg selv, men det er vel ingen hemmelighet at de mange skadene vi har slitt med i år, har preget oss. Det blir større byrder på oss etablerte som er igjen på isen, samtidig som at vi får inn veldig mange unge spillere. Det verste er at vi som skal holde laget oppe, ikke er i form. Selv har jeg ikke følt meg i stimen siden lenge før nyttår, men jeg håper at oppholdet nå kan snu på dette, og at vi får tilbake spillere som har vært skadd og at vi andre får igjen overskudd, sa Pål Johnsen, som mente laget må trene seg ut av problemene.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke