14. des
Gleder seg: Michael Smithurst ser fram til torsdagens treningskamp mot Vålerenga.Foto: Kai Kristiansen
 
Den viktigste testen kommer mot Vålerenga torsdag
En god periode med tung fysisk sommertrening er snart over. På torsdag spiller Dragons første treningskamp mot Vålerenga.

Publisert: 12.aug.2013 04.13
Oppdatert: -
Oslo
Michael Smithurst fikk noen viktige fysiske svar lørdag. Likevel er han mer spent på den første treningskampen mot Vålerenga på hjemmebane torsdag.
- Det er jo ute på isen vi får de aller viktigste svarene, sier treneren som kommer til å kjøre med fire fulle femmere i de fleste treningskampene.
- Det blir mer serielikt først i de to-tre siste treningskampene, sier treneren som har brukt sommeren godt.

Sammen med Hansen

- Jeg har mange tanker og ideer på hvordan vi skal spille og ikke minst hvem som skal spille sammen, sier Dragonssjefen.
Mads Hansen er tilbake i Hamar-klubben og det er naturlig å bygge ei rekke rundt spilleren som kommer fra svensk topphockey.
- Jeg har noen tanker om hvilke kombinasjoner jeg vil teste sammen med Hansen, smiler Smithurst og legger til at Fredrik Lystad Jacobsen så smått er i gang på is igjen. Med ham tilbake for fullt blir den offensive kraften til Dragons enda sterkere.

Perfekt sommer

Storhamar-treneren er svært tilfreds med den jobben laget har gjort i sommer.
- Vi har fått gjort de riktige tingene, trent godt og spillerne ser ut til å trives på trening. Det har på mange måter blitt en nystart, sier Smithurst som bevisst har valgt å endre en del av sommer-opplegget. Også for sin egen del.
- Forandringer er med på at vi alle blir mer skjerpet og fokusert, mener treneren som mener det nå er på tide at klubben presterer bedre ute på isen.
- Når det er blitt ryddet opp i klubben på mange områder, er det på tide av vi også leverer bedre sportslige resultater, sier mannen som har det sportslige ansvaret.

Treningskampene

Førstkommende torsdag kommer VIF på besøk i Hamar OL-amfi. Slik ser den listen over treningskamper ut:
Dragons-VIF (15. aug.), Lillehammer-Dragons (18. aug.), Mora-Dragons (23. aug. på Lillehammer), Dragons-Lørenskog (27. aug.), Lørenskog-Dragons (1. sep.) og VIF-Dragons (10. sep.). I tillegg spiller Dragons kamp 24. august på Lillehammer.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke