25. jun
 
Dette ble Storhamar og NIHF enige om

Publisert: 20.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Norges Ishockeyforbund og Storhamar hadde møter tirsdag, hvor klubben fikk redegjøre for sin situasjon. Under møtet ble man enig om følgende:
1) Partene er enige om at norsk ishockey har behov for konsensus og felles opptreden og forståelse av det regelverket som eksisterer.
2) Storhamar Dragons aksepterer at klubbens situasjon betinger en eller annen form for sanksjon hvis de økonomiske resultatene uteblir, og vil godta den sanksjon som forbundet finner riktig dersom det definerte mål for økonomisk resultatet ikke er oppnådd pr. 31.12 2013.
3) Norges Ishockeyforbund avventer iverksettelse av sanksjonsvedtaket på 15 poengs trekk til Storhamars rapportering per 31.12.2013 foreligger den 15.01.2014.
4) Sanksjonsvedtaket iverksetter hvis rapporteringen 15.01 2014 ikke viser en reduksjon på ca. 1,5 mill kroner sammenlignet med regnskapet for 2012.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke