18. aug
UHEL­DIG: Ei­rik Dag­fin­rud var uhel­dig å måt­te for­la­te landslagssamlingen til U18, før han fikk spilt noen kam­per.FOTO: ARVE HO­VEL­STU­EN BLY­STAD
 
Dobbeltsmell for Eirik Dagfinrud
Først måtte han forlate landslagssamlingen med brist i håndleddet, da han kom på legevakta var Eirik Dagfinrud (16) kunde nummer 100.001.

Publisert: 20.des.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Tirsdag kom beskjeden til Storhamars Eirik Dagfinrud om at han var kalt inn som reserve på U18-landslagssamlingen. Men det ble ingen landskamper på 16-åringen. Allerede første trening måtte han forlate med det han trodde var et brudd i håndleddet. På legevakta i Oslo ventet NRK, for å lage en reportasje på Oslo skadelegevakts pasient nummer 100 000. Dagfinrud ble ropt opp som pasient nummer 100.001.
- Det var en ganske kjedelig samling for min del. Ekstra kjedelig å ikke bli pasient nummer 100.000, forteller Dagfinrud.
På legevakta måtte han tilbringe to-tre timer, før det ble konstatert brist i håndleddet. Da var det bare for han å reise hjem igjen, dagen før den første landskampen.
- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få være med på denne samlingen, sånn sett var det en positiv overraskelse. Nå ser det verre ut med tanke på å være med videre, sier Storhamar-backen.
16-åringen har denne sesongen også fått trent litt med A-laget til Storhamar. Den siste uka før jul skulle han også være med, den muligheten røk i Oslo.
- Jeg er trolig ute i to uker. Da rekker jeg antakeligvis neste U19-kamp. Eirik Salsten (16) deltok på hele samlingen. I april skal U18-landslaget spille A-VM.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke