20. jun
TOPPSCORER: Pål Johnsen er sammen med Joakim Jensen dragenes toppscorer med fem fulltreffere.
 
Dragene må score flere mål
Etter seks serierunder topper Joakim Jensen og Pål Johnsen dragenes scoringsliste med fem hver. De har 19 mann foran seg på hockeyforbundets liste!

Publisert: 04.okt.2008 06:15
Oppdatert: -

HAMAR: Og nettopp sånne fakta antyder hva Storhamar sliter med om dagen: Effektiviteten.
Dominerte
De hadde brukbar uttelling i de tre første kampene: 5-1 hjemme over Lillehammer, 3-1 borte over Oilers og 5-4 hjemme mot Comet.

Men så begynte måltørken: 1-5 borte mot Lørenskog, 1-2 borte mot Sparta og 1-2 hjemme mot VIF.
Tre fattige mål på de tre siste kampene.
Mot Vålerenga dominerte dragene den andre perioden, men scoret bare ett mål på ti gode muligheter.

Noe å lære?
Kanskje har Orskaug/Smirnovs elever noe å lære av Frisks Elias Godoy, som leder eliteseriens scoringsliste med 12 (4+8) sammen med Spartas Martin Røymark (4+8).

Frisk har også fjerdemann på scoringslista: Alexander Larsson med 9 (4+5), og har enda to karer foran beste drage: Mark Pandolfo som har 7 (1+6) og Fredrik Lystad Jacobsen 6 (4-2).
Asker-laget har til en viss grad klart å beholde scoringsstyrken etter at Abbott-brødrene og Mats Zucharello Aasen forsvant.

Ikke stabile
Frisk har vunnet sine tre hjemmekamper, men er ikke like stabile borte. Torsdag vant de for første gang på fremmed is, 4-0 over bunnlaget Comet.

Storhamar slo Frisk i en treningskamp 4-3, men søndagens match blir den første alvorlige styrkeprøven siden den avgjørende NM-finalen i april.
Storhamar holdt stort sett bra defensiv standard mot Vålerenga, men det sier seg sjøl at forsvaret blir styrket hvis Eerikki Koivu blir kvitt ryggproblemene sine.
Etter ni poeng på de tre første kampene, har Storhamar tapt tre strake. Det er snart tre år siden dragene tapte fire strake kamper…

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke