20. jun
Lars Løkken Østli og Robert Hestmann kapitulerer etter scoring av Joakim Eidsæther.
 
Dragene tapte mot Lillehammer
Storhamar - Lillehammer 2-3 Storhamar Draagons fikk ikke den revansjen de var ute etter mot Lilehammer i den første treningskampen. Bortelaget vant en jevn treningskamp i OL-Amfi'n.

Publisert: 18.aug.2011 20:45
Oppdatert: -

HAMAR: På papiret virker Lillehammer kanskje sterkere enn Storhamar akkurat nå, men i går var det ganske jevnt i OL-Amfi'n.

Lillehammer tok ledelsen i første periode gjennom Joakim Eidsæther på styring rett foran Robert Hestmann.
Mot slutten av perioden utlignet imidlertid Fredrik Lystad Jacobsen etter en god pasning fra Lars Løkken Østli i power play.
Lillehammer tok over i andre periode igjen, og var da hakket bedre enn hjemmelaget. Scoringer av Kevin Wehrs og Gino Gyer sørget for 3-1 til gudbrandsdølene før siste periode.
Etter bare 42 sekunder i tredje periode sørget Joakim Jensen for ny spenning sin redusering til 2-3.
Etter det hadde begge lag sjanser til å score mål, men perioden ebbet ut uten flere mål. Dermed 3-2 til Lillehammer som fortsatt har et tak på Storhamar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke