7. des
 
Dragetrio ble vraket
Storhamar-spillerne Eirik Skadsdammen, Lars Løkken Østli og Lars Erik Hesbråten fikk muligheten til å spille seg inn i VM-troppen. Lørdag kom beskjeden om at trioen er vraket.

Publisert: 15.apr.2009 05.45
Oppdatert: -
HAMAR: Ettersom spillere som Marius Holtet, Anders Bastiansen, Jonas Holøs (Sverige), Tore Vikingstad (Tyskland) og Vålerenga- og Sparta-spillerne var opptatt med sluttspillfinaler i sine respektive ligaer, fikk flere nye sjansen i Norges fire første oppkjøringskamper inn mot VM i Sveits fra 25. april.
- Kjip beskjed å få
Lørdag fikk Storhamar-trioen Skadsdammen, Østli og Hesbråten beskjed om at de ikke får være med videre.

- Det er aldri moro å bli vraket, innrømmer Eirik Skadsdammen, som tross tidenes hardeste konkurranse på løpersiden hadde et lite håp om å prestere bra nok.
- Jeg visste jeg måtte gripe sjansen. Dessverre klarte jeg ikke det denne gangen. Et håp hadde jeg, men visste det ville bli tøft. Det var kjipt å få beskjeden vi fikk lørdag, sier Skadsdammen, som har ligget og vaket i landslagsvannskorpa i årevis.

- Sånn er gamet
Lars Løkken Østli var inne i varmen før han pådro seg håndleddsbruddet som satte ham ut av spill i åtte uker i vinter. Nå blir det VM fra tv-stolen.

- Sånn er gamet. Litt skuffa er jeg, men graver meg ikke ned. Det kommer sikkert nye muligheter, sier Løkken Østli.
Fire spillere med Hamar-tilknytning er som ventet inne i troppen. Ruben Smith og Kristian Forsberg fra Dragons, og Patrick Thoresen (Lugano) og Marius Holtet (Färjestad).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke