23. aug
FÅ SCORINGER: Dragons svermer rundt Lørenskog-buret, men har trøbbel med å få skikkelig uttelling
 
Dragons avsluttet med seier
Storhamar Dragons - Lørenskog 3-1 Seiere gir selvtillitt, og etter å ha slått Lørenskog 3-1, strutter Hamar-dragene av det inn mot sluttspillet.

Publisert: 27.feb.2011 17:52
Oppdatert: -

Det ble aldri noen spesielt spennende kamp, da Storhamar Dragons tok i mot Lørenskog i GET-ligaens siste runde. Med et langt, utmattende og mye viktigere sluttspill foran seg for begge lag, viste Storhamar seg som det beste laget for halv maskin.

Første periode ble hjemmelagets, da de blå og gule styrte spillet på isen, og Cato Ørbæk i det 13. minutt dro seg gjennom et tilsynelatende halvhjertet Lørenskog-forsvar, og løftet pucken over keeper Parise, og i målnettet. Vertene vant skuddstatistikken 11-10 i første periode, mens det i målprotokollen sto 1-0 da lagene tok kampens første pause.

Andre periode ble pen, pyntelig, og svært lite publikumsvennlig. I åpningsminuttene etter hvilen dominerte Lørenskog, og Lars Erik Spets kom nærmest utlikning, da han traff innsiden av stolpen, uten å få pucken i nettet bak dagens Dragons-keeper Hestmann.

Skuddstatistikken for andre periode endte på 6-10 i de besøkendes favør, og via storskjermen innrømmet Storhamars Eirik Børresen at lagene nok hadde det nært forestående, og langt viktigere, sluttspillet i tankene, og dermed holdt inne mye av kruttet.

Men enkeltkampen Storhamar - Lørenskog var langt fra avgjort da tredje periode ble satt i gang. Det skulle Andreas Hjelm gjøre noe med.

Da 43.50 var spilt, kom Storhamar til skudd fra blueline, og Andreas Hjelm doblet hjemmelagets forsprang, og ga vertene tomålsledelse.

Sju minutter senere var Hjelm målhungrig igjen, da han fyrte av fra blueline, og demonstrerte at skuddsiktet er stilt inn for sluttspill. Pucken ble limt i hjørnet, og dermed sto det 3-0 halvveis ut i siste periode.

Da 54 minutter og ni sekunder var spilt, kranglet Lørenskogs Espen Olsen Lie pucken over mållinja, og reduseringen til 3-1 var et faktum.

Men Storhamars ledelse kunne gjestene aldri gjøre noe med, og hjemmelaget vant skuddstatistikken for tredje periode 11-10, og kampen 3-1. Dermed avsluttet Dragons årets ligaspill med stil, og er klare for sluttspill med selvtillit.

Senere i kveld blir det klart hvem Storhamar skal møte i sluttspillet, og vi kommer tilbake med informasjon om valgene så fort som mulig.

 

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke