15. des
PÅ TV: Storhamar og Lars Erik Hesbråten, som her jubler mot Sparta i Sarpsborg sist helg.
 
Dragons fornøyd med TV-tid på nyåret
Storhamars kamper mot Vålerenga og Lillehammer i januar kan du se på fjernsyn. Klubbens daglige leder er ikke bekymret for publikumstilstrømningen.

Publisert: 18.des.2013 11.53
Oppdatert: -

- To kamper på skjermen, det vurderer jeg som positivt, sier Erik Kristiansen.

Får 10.000 kroner

Storhamars administrative leder ser fram til at TV2 Sportskanalen vier klubben TV-tid når topplaget fra hovedstaden gjester OL-Amfi'n 2. januar og når innlandsrivalen er vertskap i Kristins hall 16. januar.

TV-avtalen innebærer at Dragons får 10.000 kroner i en slags kompensasjon for hver TV-sendte hjemmekamp.

- Kan ikke tenke kortsiktig

- Så dette er bare bra. Jeg tror heller ikke sendingen får noen innvirkning på publikumstallet mot Vålerenga, sier Kristiansen, som mener det blir feil å tenke kortsiktig i denne sammenhengen.

- Vi kan ikke tenke sånn at TV-sendingen kan gjøre at 300 færre kommer på kamp. Jo flere ganger vi er på TV, desto bedre er det, sier han.

Mer TV-penger

Så sent som sist lørdag ble «dragene» også vist på TV2, da Sparta var motstander i Sarpsborg. Det resulterte ikke direkte i kroner og øre for hamarsingene, men det gjorde TV2-kampene hjemme mot sarpingene 21. november og hjemme mot Tønsberg 10. oktober.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke