16. des
 
Dragons' første seier
Frisk Asker - Storhamar 3-5 Storhamar har tapt begge sine treningskamper så langt. Mot Frisk kom endelig seieren, og trener Michael Smithurst ser at det går framover med laget.

Publisert: 23.aug.2011 22.06
Oppdatert: -
Første perioden i Askerhallen var ingen ting annet enn begredelig av begge lagene. Men i andre periode løftet gjestene seg, og viste at de var sugne på å ta med seg en god porsjon selvtillitt tilbake til Hamar.
Pål Johnsen åpnet Storhamars scoringskalas i Askerhallen. Deretter meldte unggutten Eirik Børresen seg på scoringslista, med to totalt i kampen. Joakim Jensen gjorde 1-3 til Storhamar i tredje periode, og selv om Asker svarte, ble Hamar-laget et hakk for store i kveld. Backen Jimmy Andersson la på til 3-5 rett før slutt, og scoret dermed kampens siste mål.
- Vi ble enig før kampen om at vi ikke skulle komme halvveis. Det gjorde vi, og sånn sett er jeg ikke fornøyd.
- Men jeg er så klart fornøyd med at vi vinner, sier Smithurst til HA-sporten etter kampen.   
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke