23. aug
 
Dragons gjorde treneren stolt
- Det er ikke så ofte jeg kjenner den følelsen etter en hockeykamp, smiler Rune Gulliksen.

Publisert: 04.feb.2014 20:18
Oppdatert: 31.mar.2014 18:44

Dragons - Oilers 4-3 (etter spilleforlengelse)

Etter tre jevnspilte perioder var stillingen 3-3 mellom hardtkjempende Dragons og Oilers.

I sudden death-perioden var det klasseforskjell på lagene. Storhamar Dragons rundspilte serielederen fra oljehovedstaden, og etter en kalvakade av kjempesjanser, sikret Christian Larriveé Dragons to velfortjente poeng.

Slike triumfer gjør en hockeytrener stolt.

- Jeg kjenner at jeg er stolt nå. Det er ikke så ofte jeg sitter med den følelsen etter en hockeykamp, avslører Dragons-sjef Rune Gulliksen, som hadde god grunn til å smile etter sudden death-seieren.

- Dette var knallbra av oss, helt rått. Vi sa før kampen at om vi skulle slå Oilers, måtte vi gjøre det på våre premisser, med høy fart, høy aggressivitet, og ved å tørre å utfordre dem. Man må ha noe ekstra for å slå Oilers, og det hadde vi i dag, stråler treneren.

Gjestene tok ledelsen

Det var imidlertid gjestene som startet best, da Nick Schaus fant veien forbi Tommy Johansen etter fire minutter.

Midtperioden ble innholdsrik, og Jean-Michel Daoust åpnet med å doble gjestenes ledelse.

Etter canadierens 0-2-scoring, fikk endelig Dragons start på motoren, og landsmann Christian Larriveé reduserte til 1-2. Bare to minutter senere fant Joakim Jensen veien til nettmaskene, og lagene var plutselig like langt.

Stian Høygård ble andreperiodens siste målscorer, da han ga Oilers et lite forsprang før tredje periode.

Larriveé sikret to poeng

Midtveis i tredjeperioden satte Joakim Jensen inn sitt andre for dagen, og etter tre jevne perioder, måtte en sudden death-omgang til for å avgjøre kampen.

I spilleforlengelsen handlet alt om Dragons, og etter en rekke brente kjempesjanser, ble Christian Larriveé avgjørende. Dragons' nummer 23 satte inn sin andre puck for dagen, og sendte Storhamar-spillerne inn i OL-pausa med smil om munnen.

Neste Dragons-kamp er ikke før 21. februar. Da reiser de gule og blå til Fredrikstad for å gjennomføre det utsatte oppgjøret mot Stjernen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke