21. jun
AVVENTER: Aleksander Smirnov og Sjur Rakstad-Larsen vil ha full oversikt over skadesituasjonen før de henter en ny spiller. Her snakker Smirnov med Christian Larrivée (f.v.), Mads Hansen, Erik de la Rose og Pål Johnsen. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad UTE: Stein André Hagen fikk en smell mot Kongsvinger. Her får han hjelp av Jostein Smeby og Mathias Saxrud.
 
Dragons henter ikke ny spiller før jul
Aleksander Smirnov og Sjur Rakstad-Larsen vil ha full oversikt over skadesituasjonen før de henter en ny spiller.

Publisert: 09.okt.2014 14:47
Oppdatert: 09.okt.2014 14:49

Søndag arrangeres den årlige folkespillerkampen. Vålerenga er motstander i Hamar OL-Amfi, og Sigve Ødegård i investorgruppa Powerplay Club forteller at de ender opp med rundt 90 andeler. Det betyr inntekter på 500.000 kroner, som skal gå til sport.

Det åpner for muligheten til å forsterke laget.

Ser for seg én spiller

- Vi ser for oss én ny spiller for pengene fra folkespillerkampen, men alt tyder på at vi venter med å hente spilleren til etter jul, sier leder i eliteutvalget, Sur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

- Det handler først og fremst om å få full oversikt over de skadde spillerne. Hvor lenge er den enkelte ute? Når vi har flere svar kan vi diskutere tidspunkt for å hente en ny spiller, og om vi trenger en back eller en løper, sier Rakstad-Larsen.

Hagen ute

Søndag måtte Stein André Hagen (back) og Simen Sveen gi seg i Kongsvinger ishall. Det var snakk om en smell i skulderen på begge, og de er trolig ute noen uker.

Fra før er backene Andreas Øksnes (kne), Jimmy Andersson (lyske) og Adrian Saxrud Danielsen (kragebein) ute. Det er usikkert når de er tilbake.

Linus Johansson fikk en smell i hodet mot Frisk Asker, og sliter fortsatt. Han er trolig ute noen uker til.

Jacob Berglund fikk en smell i ryggen mot Sparta, men trente for fullt i går.

Kjører fem backer

Aleksander Smirnov innrømmer at han er lei alle skadene.

- Vi må bare jobbe videre med de vi har, men det har vært litt for mange skader. Det positive nå er spillet vårt i de siste kampene. Det var bra mot Sparta, og vi var gode mot Kongsvinger, hvor vi også produserte åtte mål. Det var sterkt, sier Aleksander Smirnov.

Med Stein André Hagen ute har Smirnov fem backer tilgjengelig. Han omskolerer ingen løpere i kveld.

- Vi kjører fem backer mot M/S, sier Smirnov, som var imponert over at så mange supportere tok turen til Kongsvinger søndag.

- Det var veldig moro. Nå får vi håpe at mange tar turen til Hamar OL-Amfi søndag. Jeg håper det kommer 4.500 tilskuere, sier Dragons-treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke