15. des
 
Målfesten fortsatte for Dragons
Har scoret 21 mål på to kamper. Hør hva Sasja sa etter seieren.

Publisert: 13.nov.2014 18.03
Oppdatert: 14.nov.2014 06.30

Tirsdag fikk tabelljumbo Kongsvinger en smertefull opplevelse på Hamar. Dragons strødde saltkorn etter saltkorn i såret helt til 14-2 sto skrevet på måltavla.

Torsdag var det Kongsvingers bunn-nabo Manglerud Stars tur til å kjenne de mildt sagt målfarlige dragenes vrede. Det gikk som det måtte gå.

- Vi gjør jobben vår og tar seieren. Det gir tre poeng, og tre poeng er alt som betyr noe, smiler trener "Sasja" etter 7-2-seieren på Manglerud.

- Det er høy kvalitet over jobben vi gjør, og vi treffer godt med avslutningene - i dag som på tirsdag. Nå har vi scoret 21 mål på to kamper, poengterer Aleksander Smirnov.

Ny målfest

Dragons brukte ikke lang tid på å sette målfesten i gang. Etter snaue to minutter hamret Jacob Berglund inn 1-0 etter Linus Johanssons herlige forarbeid, og bare to minutter senere la samme mann på til 2-0.

Etter 13 minutter viste Dragons' superrekke hva de er laget av. I overtall plukket assist-konge Christian Larriveé ut Eirik Skadsdammen, og Skadsdammen smekket sikkert inn nummer tre.

Dragons åpnet midtperioden i et forrykende tempo. Etter et sjansespekket minutt fant Lars Erik Hesbråten veien til nettmaskene, og bare 65 sekunder senere lurte Linus Johansson inn Dragons' femte for dagen i korthjørnet.

Dragons inviterte Manglerud Start inn i kampen igjen midtveis i tredjeperioden, og Sebastian Kjos takket for muligheten ved å redusere til 1-5, før Jimmy Andersson hamret inn 6-1 i midtperiodens aller siste sekund.

Vålerenga venter

Midt i tredjeperioden fant endelig Joakim Jensen nettmaskene, men sekunder før slutt avsluttet Truls Tveten kampen med et sent trøstemål for vertene. Dragons vant likevel 7-2 på Manglerud.

Lørdag venter Vålerenga, som torsdag slo Kongsvinger 4-1 borte, på Jordal. Smirnov håper seiersrekka fortsetter selv om vanskelighetsgraden stiger stort.

- Det er en viktig match for oss. Kampene mellom Storhamar og Vålerenga er alltid tette og spennende, men vi er klare. Jeg håper vi vinner, sier Dragons-sjefen.

Storhamars lag:

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten, Martin Gran.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. rekke: Anders Gulliksen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
JIMMY JUBLER: Jimmy Andersson har smekket inn 6-1 i midtperiodens aller siste sekund. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke