20. aug
TILBAKE FOR DRAGONS: Lars Løkken Østli som spilte sin første kamp i gult og blått etter oppholdet i svenske Luleå
 
Dragons knuste Stjernen borte
Stjernen - Storhamar 0-6 Et meget bra overtallsspill la grunnlaget for en solid seier i Fredrikstad for Storhamar.

Publisert: 16.jan.2011 20:08
Oppdatert: -
HAMAR: Et Storhamar-lag på medaljejakt fikk utteling i Stjernehallen før ti minutter var spilt. Mats Larsen Mostue sørget for 1-0 med to mann flere på isen. Med Pål Johnsen ute med sykdom, kunne Christian Larrivèe spille med gullhjelmen for første gang denne sesongen. Canadieren viste seg hjelmen verdig og sørget for tre målpoeng mot tabelljumboen. To og et halvt minutt før første pause sørget nettopp Larrivèe for scoring nummer to.
Lars Løkken Østli som spilte sin første kamp i gult og blått etter oppholdet i svenske Luleå, gjorde som han kjent for. Dunket inn et slagskudd i powerplay. Løkken Østli hadde også målgivende på Johan Ramstedt sin scoring i siste periode. Dragenes medaljekonkurrenter Vålerenga og Stavanger tapte begge i går. Det betyr at Dragons er henholdsvis ett og to poeng bak, med en kamp mer spilt. Tirsdag venter Vålerenga til "Wurth-kamp" i OL-Amfien. Med seier der, passerer Storhamar rivalen fra Oslo øst på tabellen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke