20. aug
SCORET TO: Stor dag for Joakim Jensen
 
Dragons kopierte HamKam
Lillehammer - Storhamar 1-4 Like etter at HamKam-gutta sikret tre poeng mot Lillehammer, gjorde Storhamar akkurat det samme i Kristinshall.

Publisert: 10.okt.2010 20:01
Oppdatert: -

LILLEHAMMER: En god dag for Hamar-idretten ble avsluttet med tre poeng i Kristinshall. Men det så ikke så lovende for de blåkledde dragene. Lillehammer åpnet kampen best, og kun en meget god Trevor Koenig. Likevel var det Lillehammer som tok ledelsen. Andreas Martinsen stjal pucken fra en tam Pål Johnsen og var nådeløs alene med Koenig i Storhamar-buret. Men så startet snuoperasjonen. Lars Erik Hesbråten styrte et skudd/pasning fra Christian Larrivèe opp i krysset. Men dette var en annen Storhamar-rekkes dag.

Joakim Jensen er kjent som en farlig mann i overtall, og nettopp i powerplay sørget han for borteledelse foran 2.432 tilskuere i Kristinshall. 1. rekka fortsatte med sitt effektive spill. Eirik Skadsdammen doblet drageledelsen, før det var tid for Jokke-show.

Joakim Jensen snurret rundt med to Lillehammer-spillere bak vertenes mål før han serverte Eirik Skadsdammen, som banket inn 4-1-ledelsen. En veldig målrik 2. periode med andre ord.

Lillehammer trykket på for en scoring i siste periode, men Dragons spilte meget godt i defensivt i den siste perioden. Bakerst sto også Trevor Koenig og ryddet unna det som kom.

Dette var Storhamars første borteseier denne sesongen.

Og alle hamarsinger kan i kveld legge seg med et smil om munnen. HamKam seiret over Lillehammer på Stampesletta. Dragons tok alle poengene i Kristinshall og Storhamars håndballdamer tok med seg alle poengene i oppgjøret mot Flint Tønsberg.

Les mer om kampens i morgendagens HA.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke