27. jun
 
Dragons søker etter keeper
Keepertrener Jonas Norgren har lagt ut en «stillingsannonse» på Dragons sine nettsider. Svensken er på jakt etter en ambisiøs ung målvakt, som på kort sikt skal kunne kjempe om keeperplassen på A-laget!HAMAR

Publisert: 02.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Keepertrener Jonas Norgren har lagt ut en «stillingsannonse» på Dragons sine nettsider. Svensken er på jakt etter en ambisiøs ung målvakt, som på kort sikt skal kunne kjempe om keeperplassen på A-laget!
HAMAR
Dette handler ikke om at Jonas Norgren er misfornøyd med A-lagskeeperne Tommy Johansen og Robert Hestmann.
Det er snakk om å styrke satsingen på keepere i klubben.
- Vi har egne unge keepere som selvfølgelig også skal få sjansen. I tillegg ønsker vi altså en keeper til. En som ønsker å utvikle seg, som vil noe med idretten sin, og ikke minst vil lære, sier Norgren, og fortsetter:
Viktig spørsmål
- Det handler mye om å ville prøve. Det finnes talenter, men ofte kommer spørsmålet: Vil de legge ned den jobben som kreves? Vi ønsker å få fram målvakter som kan konkurrere på A-laget, sier Norgren, som stoppet pucker i 12 år for Storhamar.
Her er et utdrag fra annonsen: «Du vil få muligheten til å bli veiledet av egen målvaktstrener og trene med A-laget. Ved å trene med de beste får du en unik innsikt og praksis i treningsmetodene og mentaliteten som skaper toppkeepere i Norge. Vi søker etter deg som er 16-18 år, og som er seriøs, treningsvillig, og som har et langsiktig mål om å bli best. Du er «punch», uredd, og gleder deg til hver puck som kommer mot deg. Du er villig til å jobbe hardt over tid, og har allerede utviklet et godt talent som målvakt».
Sammen med skole
Tanken er at keepersatsingen skal kombineres med satsing på videregående skole. Da handler det om Hamar katedralskole eller Storhamar videregående skole, som har tilbud om trening på dagtid to ganger i uka. Trener der er Jonas Norgren.
- Det er ingen tvil om at NTG og Wang Toppidrett får mange av talentene. Vi må gjøre det vi kan for å konkurrere, og våre referanser kan våre A-lagskeeperne Tommy og Robert, sier Norgren, og fortsetter:
- Vi har ikke hatt en keeperkultur i klubben siden Torbjørn Orskaug ga seg. Vi vil gjøre noe med det, og treningskulturen må bli bedre, også på yngre lag. Det handler mye om sommertreninga. Det er mange som ikke vet hvor mye de må legge ned for å komme helt opp. Vi må stille høyere krav for å få opp noen egne keepere på A-laget. Her skal vi selvfølgelig også snakke med de målvaktene vi har, sier Jonas Norgren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke