20. aug
SKAL LYKKES: Formidabel respons første dagen av Storhamar Dragons nye liv, gjør daglig leder Erik Kristiansen til optimist. - Dette skal vi klare, sier han.
 
Dragons solgte aksjer for 250.000 kr
Utsettelsen av poengstraffen til Storhamar Dragons utløste en idémyldring og en entusiasme som ingen i klubben noen gang har sett maken til.

Publisert: 21.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

- Folk har reagert momentant etter onsdagens oppslag i HA. Jeg er helt overveldet, sier daglig leder Erik Kristiansen.
Han anslår at Dragons har fått inn i underkant av 250.000 kroner de siste to dagene. Før de har startet jobben.

– Det er fra folk som er brennende opptatt av klubben og har levert med hjertet, fra Kongsvinger i sør og også fra andre sida av Mjøsa. Det er først nå vi startet den jobben, vi har planlagt de siste dagene, med å skaffe resten, gjennom å høre med bedrifter og våre samarbeidspartnere, som mange har uttrykt positivitet de siste dagene, sier Kristiansen.
Pengene som har kommet inn er både gjennom aksjesalg, gaver og nye samarbeidsavtaler.

Under Sparta-kampen vil Patrick Thoresens klubbdrakt fra SKA St. Petersburg bli auksjonert bort. Initiativet er det supporterklubben som står bak.

Rivstart på morgenen

- Vi fikk ikke i oss morgenkaffen før vi hadde fakturert ut aksjer for 25.000 kroner. Etter dette har det haglet inn med nye bestillinger. Et firma fra utenfor regionen bestilte aksjer for oppunder 10.000 kroner. I tillegg til dette ble det solgt aksjer for ytterligere 30.000 kroner utover ettermiddagen. Og folk fortsetter å bestille.

Klubben kan torsdag ettermiddag fortelle at de har solgt aksjer for 65.000 kroner. Og det stopper ikke der. Etter kampen mot Sparta torsdag kveld anslo daglig leder Erik Kristiansen at de hadde solgt aksjer for en kvart million.

To-tre sponsorer har meldt seg, og var interessert i en samarbeidsavtale. Og alt dette før vi har rukket å organisere noe som helst etter tirsdagens møte med Norges Ishockeyforbund. Dette styrker meg i troen på at vi skal komme i land med redningsaksjonen med stoppdato 31.12., sier Erik Kristiansen.
Ved siden av alt dette er det etablert en støttegruppe på Facebook (se egen sak) der aktiviteten har svingt seg til de helt store høyder. Forslagene til hvordan Storhamar skal redde seg selv fra fortsatt økonomisk kanossagang og påfølgende poengtrekk, er nesten uten grenser. Lærerne ved Stange videregående skole har satt i gang en egen aksjekjøpsstafett.

LES: Patrick vil ikke kjøpe ishallnavnet

Flom av ideer

- Aktiviteten på siden til «Redd Storhamar» på Facebook i går er enorm. Ideer til tiltak som vi kan jobbe videre med, er mange. Lørdag skal vi ha medlemsmøte for å se hva vi skal jobbe videre med.
Det snakkes også om en kamp etter mønster fra folkespillerkampen mot Stavanger i september. Overskuddet skal i sin helhet gå til å betale ned gjeld. Dragons leker med tanken om å bruke hjemmekampen mot Lillehammer 8. desember til formålet.
- Vi har ikke luftet temaet med kampsponsoren ennå, men vi vil gjøre det med det aller første.
Kristiansen varsler forskjellige happeninger på alle hjemmekampene utover, med auksjoner på dusjkabinett og fotoutstyr og mye annet.
- Engasjement rundt klubben, gjør at jeg er sikker på at dette skal vi klare innen 31.12.
 

Følg kampen direkte her!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke