20. aug
Eirik Skadsdammen er en av to Dragons-spillere på ønskelista til Kongsvinger-klubben.
 
Dragons-spillere på ønskelista til Kongsvinger Knights
Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammen står øverst på ønskelista til Kongsvinger Knights, som har opprykk til get-ligaen som mål for neste sesong.

Publisert: 02.mai.2014 20:35
Oppdatert: 02.mai.2014 20:37

Disse to står øverst på ønskelista

Knights-trener Svein-Ove Nermo håper, i følge avisa Glåmdalen, å sikre seg både Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammen.

– Disse to passer perfekt inn i vår filosofi. De er lokale, hardarbeidende, har erfaring og rutine, sier Knights-trener Svein Ove Nermo til Glåmdalen.

Kongsvinger Knights uttalte mål for neste sesong er opprykk til Get-ligaen – og klubben drømmer om at både Skadsdammen og Lars Erik Hesbråten (28) skal vende hjem for å hjelpe klubben med å nå nettopp den målsettingen.

Skadsdammen sier til Glådalen at det er Storhamar som er førsteprioritet, men Kongsvinger er en mulighet, for spilleren som er på utgående utgående kontrakt med Dragons,  og  ennå ikke har pratet med klubben om en forlengelse.

Etter han kommer hjem fra Italia i neste uke skal han i møter på Hamar. Da kan en avgjørelse om fremtiden komme, i følge Glåmdalen, som slår fast at hvis han ikke blir enig med Storhamar om en kontraktsforlengelse, så blir trolig Knights hans neste klubb.

Også Lars Erik Hesbråten er på utgående kontrakt med Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke