18. aug
Dragons-kaptein Mads Hansen synes det blir godt å få mer informasjon om klubbens økonomiske situasjon når ledelsen onsdag orienterer spillergruppa. Her er han avbildet før trening tirsdag.
 
Dragons-spillerne orienteres onsdag
Mads Hansen innrømmer at det ble urolig i Storhamar-garderoben da trenerne takket for seg på grunn av anstrengt økonomi.

Publisert: 21.jan.2014 16:42
Oppdatert: 31.mar.2014 18:45

Hamar:  – Det er klart, det. Spørsmålene dukket jo opp. Har det skjedd noe mer nå? Det var flere som tenkte på egen framtid og på klubbens, sier Dragons-kapteinen.

Men OL-klare Mads Hansen er ikke mer bekymret for klubbens økonomiske situasjon nå enn han var før trenerne Michael Smithurst og Jonas Norgren sluttet.

Onsdag får han og lagkameratene mer informasjon om situasjonen, slik de har etterlyst.

– Prøver å gå videre

– Vi har allerede fått beroligende informasjon, og jeg har forstått det sånn at det ikke har skjedd noe nytt i negativ retning når det gjelder den økonomiske utviklingen, men at trenernes avgang kun var et nytt grep. Pila peker visst nok dit den skal, selv om situasjonen fortsatt er kritisk, sier Hansen, som ved siden av hockeyen jobber som markedskonsulent for klubben.

– Helgen var tøff, men nå prøver vi å gå videre, slutter han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke