26. aug
IKKE MOTLØSE: Storhamar-supporterne, her ved Stian Mikkelsen (t.v) og Stian Bekkelund etter 5-2-seier mot Lillehammer i høst.
 
Dragons-supporterne ber folk støtte klubben på kamp
Stortap for tabelljumboen og 15 poeng i minus var en nesestyver av det sjeldne slaget også for Storhamars mest trofaste hockeytilhengere. Men de er ikke motløse.

Publisert: 17.nov.2013 13:56
Oppdatert: -

Supporterunionen vil støtte laget så godt de kan fra tribunen i søndagens match mot Rosenborg. For det er tid for revansje.

Sjokk 1

1-5-tapet i Tønsberg torsdag kom som lyn fra klar himmel.

- Vi var alle rimelig frustrerte over det vi så i Tønsberg. Det er noe av det dårligste jeg har sett på mange år, sier leder Stian Mikkelsen i Storhamar Supporterunion.

Sjokk 2

Et nytt sjokk meldte seg dagen derpå, da Norges Ishockeyforbund offentliggjorde at de vil straffe klubben for økonomisk uføre - med 15 poengs trekk på tabellen.

- Det var et like stort sjokk for oss som for alle andre. Men det tar ikke motet fra oss. Nå er vi vel der på tabellen hvor vi tippet at vi skulle være i år, påpeker han.

Ber folk møte på kamp

Supporterlederen håper spillerne klarer å legge den siste ukas nedturer bak seg før de går på isen i dag, og jobbe hardt for seier.

Følg kampen direkte her

Han håper også at flest mulig hjemmesupportere i sivilt stiller på tribunen for å vise sin støtte.

- OL-Amfi'n gjør seg bedre med 3.000 enn med 1.500. Det gjør det også lettere å skape stemning, poengterer Mikkelsen.

Beholder poeng foreløpig

Og det kan klubben trenge. Massiv støtte i ryggen blir et kjærkomment bidrag til et budsjett i minus, og til poengsultne drager som ser oppover på tabellen.

For ordens skyld: De 15 poengene trekkes ikke før den varslede anken fra Storhamar er ferdig behandlet av appellutvalget i Norges Ishockeyforbund.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke