25. jun
 
Dragons-tap på Jordal
Vålerenga - Storhamar 4-1

Publisert: 23.mar.2010 21:14
Oppdatert: -

Storhamar åpnet bra på Jordal, og tok en tidlig ledelse ved Pål Johnsen i overtall. Da hadde allerede André B. Paulsen og Eirik Skadsdammen hatt hver sin store mulighet Åpningsperioden var jevn både i skudd- og sjansestatistikken. Skadsdammen kunne også doblet ledet i overtall et snaut halvminutt før pause.
I midtperioden kom Vålerenga fryktelig tilbake, og scoret allerede etter halvannet minutt ved Jonas Olsson. Så kom to kjappe mål til i to rake bytt, og plutselig så det veldig vanskelig ut for Dragons, selv om det var jevnt i skudd på mål også i denne økta.
Og i den siste perioden utnyttet Oslo-laget rot fra Storhamar, og spikret igjen allerede etter snaue tre minutter.
Resten av perioden ble transport, med mye kjekling og tendenser til gruff. Blant annet Lars Erik Hesbråten og Teddy Midttun dro på seg timinuttere for dårlig oppførsel.
Joakim Jensen spilte ikke kampen for Dragons.
Mats Larsen Mostue og Steffen Thoresen ble kåret til sitt lags beste spiller for henholdsvis Storhamar og Vålerenga.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke